Inna şi Deliric, prima imagine împreună. Cei doi au plecat în vacanţă, în Dubai

Inna trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Delic, relaţie recunoscută de artistă în urmă cu câteva luni. Dacă până acum nu a apărut nicio imagine cu ei doi, ei bine, recent, pe reţelele de socializare, cuplul a împărtăşit cu fanii prima lor fotografie împreună.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 12:59

Inna şi Deliric au plecat într-o vacanţă de vis, în Dubai, cel mai probabil, cu ocazia zilei de naştere a cântăreţei, care a fost pe 16 octombrie şi a împlinit 34 de ani.

Inna a confirmat relaţia cu Deliric

Inna a confirmat pentru revista ELLE faptul că formează un cuplu cu Deliric, iar cei doi își petrec acum vacanța împreună. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a spus cântăreața.

Pe lângă cariera în rap, Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă. Cei doi au mai fost văzuți în ultima vreme în București împreună, iar Deliric a mai publicat pe rețelele de socializare fotografii cu INNA, chiar și purtând un tricou cu ea, însă nimic nu era confirmat la vremea respectivă.