„Înnebunesc!”. Oana Lis a recunoscut totul, dar vrea să se revanşeze cu Viorel Lis. Ce vrea să-i aducă acasă fostului primar

Oana Lis este soția lui Viorel Lis și este o prezență cunoscută în lumea mondenului românesc. Vedeta ține des legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor sociale și îi încântă de fiecare dată cu diverse glume pe care le face, fiind o fire amuzantă de fel.

02 feb. 2024, 10:35
„Înnebunesc!”. Oana Lis a recunoscut totul, dar vrea să se revanşeze cu Viorel Lis. Ce vrea să-i aducă acasă fostului primar
Viorel Lis, fotografiat în timp ce era „conectat” la aparate. Internauții au pus-o la zid pe Oana Lis: „Acolo se simte bine”

Oana Lis a publicat un videoclip pe TikTok prin care a dezvăluit ce o nemulțumește la presa română, dar și gustarea de la care nu s-a putut abține sub nicio formă.

Oana Lis a declarat că o amuză atunci când citește articole din presă despre ea care o numesc „vedetă”, asta pentru că soția fostului edil al Capitalei și-a făcut pofta și a mâncat ceva la care nu te-ai aștepta să găsești în frigiderul unei adevărate vedete: pate din ficat de porc, franzelă și unt.

Oana Lis a vrut să împărtășească această „rețetă” cu toți urmăritorii ei, așa că a luat o felie sănătoasă de baghetă, a uns fără rețineri unt și pate și a recomandat tuturor să mănânce această gustare așa cum o face ea, în stilul ei. La final, Oana Lis a vrut să le arate urmăritorilor ei că și oamenii cunoscuți și faimoși mănâncă diverse alimente care sunt considerate doar pentru oamenii „de rând”.

Oana Lis, confesiuni fără perdea: „Amantul meu e perfect”. Declarațiile controversate care i-au uimit pe fani

„Bună dimineața! Înnebunesc când citesc articole: Vedeta Oana Lis! Mă bușește râsul! Păi ce, vedetele mănâncă pate de ficat? Și recunosc asta? Mă rog, rețeta mea, pe care v-o recomand, baghetă, pate de ficat de porc și unt dedesubt, să vedeți ce bun e. Da, se pare că da, mănâncă și pate de ficat (n.r.: vedetele). Îmi place, chiar îmi era poftă”, a spus Oana Lis.

După ce Oana Lis a publicat videoclipul în care mănâncă un preparat atât de modest, reacțiile n-au întârziat să apară.

Soția lui Viorel Lis a reușit chiar să le facă poftă multora dintre urmăritorii ei. „Absolut adorabilă! Atât de naturală! Felicitări! Toată stima”, „E cea mai bună rețetă. E bun chiar și cu margarină dacă nu avem unt”, „Acum miăe lene dar mâine dimineață mă duc să-mi cumpăr! Să fiu și eu vedeta Oana 2!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Oana Lis le-a primit la videoclipul în care mănâncă pate și unt pe pâine.

Oana Lis vrea să-i ducă un animal de companie lui Viorel

Nu mai este mult până când Viorel Lis își va sărbători ziua de naștere și, cu siguranță, nu puțini sunt cei care sunt pe cât se poate de curioși să afle dacă fostul edil al Capitalei are vreo preferință în ceea ce privește darul de anul acesta. Ei bine, se pare că bărbatul i-a dezvăluit soției lui ce și-ar dori să primească drept cadou, însă Oana Lis are cu totul și cu totul o altă idee și i-ar plăcea să-l surprindă pe partenerul de viață.

Mai precis, vedeta s-a gândit la un animal de companie, care crede că ar fi potrivit pentru Viorel Lis, asta pentru că ea pleacă de acasă mai mereu, motiv pentru care bărbatul rămâne singur.

„Chiar astăzi de dimineață mi-a spus că nu mai are nevoie de nimic, dar mi-a zis că i-ar plăcea un trening sau pijamale de casă, că dacă stă săracul numai în casă, dar cred că în subconștient își dorește un animăluț, pentru că eu mai plec de acasă și ca să nu fie singur, pentru că am observat că se mai uită la video-uri, TikTok-uri cu cățeluși, cu animăluțe, acum nu știu, mă tot gândesc ce animal, dacă vrea cineva să-mi dea vreo ideea, să-mi scrie pe internet, că nu știu, un animal să putem să avem și grijă de el”, a spus Oana Lis, la Știrile Kanal D.

Citește și: Oana Lis rupe tăcerea! Care este cea mai mare teamă pe care o are Viorel Lis în aceste momente

Din nefericire, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar pe lângă vârsta înaintată, diabetul este, de fapt, boala care îi dă cele mai mari bătăi de cap.De asemenea, sinceră din fire, Oana Lis chiar a făcut o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a soțului ei din prezent.

„Pe lângă bătrânețe este boala aceasta, diabetul, care este o boală foarte perversă, te mănâncă pe interior. Din afară zici că ești sănătos, dar ție îți scade rezistența bacterii, te face să fii foarte stresat, nervos uneori”, a mai spus Oana Lis.