Oana Lis, confesiuni fără perdea: „Amantul meu e perfect”. Declarațiile controversate care i-au uimit pe fani

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, a făcut declarații uluitoare pe Facebook. Ea a reușit să-și sperie fanii cu ultima postare.

26 ian. 2024, 23:02
Oana Lis, confesiuni fără perdea: „Amantul meu e perfect”. Declarațiile controversate care i-au uimit pe fani
Oana Lis face dezvăluiri controversate pe rețelele sociale

Oana Lis a fpcut o confesiune controversată pe rețelele sociale. Soția lui Viorel Lis a decis să rupă tăcerea, după mai bine de 25 de ani de relație cu fostul edil al Capitalei. Oana, în vârstă de 44 de ani, formează un cuplu solid cu Viorel Lis. Cei doi se iubesc de două decenii și jumătate, iar relația lor a fist intens criticată din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Chiar și așa, au reușit să rămână împreună, iar relația lor este la fel ca la început.

Citește și: Oana Lis rupe tăcerea! Care este cea mai mare teamă pe care o are Viorel Lis în aceste momente

De-a lungul anilor, Oana Lis a fost ținta ironiilor, iar mulți au crezut că vedeta l-a înșelat în repetate rânduri pe soțul ei. Atunci când s-au căsătorit, gurile rele au susținut că blondina stă cu fostul primar pentru bani.

Anii au trecut, iar Oana le-a dat peste nas tuturor și a demostrat că iubirea lor e de neegalat, Mai mult, vedeta este foarte atașată de soțul ei, de care are grijă cu atenție de când are probleme de sănătate.

Cu toate astea, Oana Lis mai face câteodată haz de necaz și mai publică mesaje controversate în mediul online. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor ei că are un amant perfect. Fanii au rămas uluiți și au asaltat-o cu mesaje.

„Amantul meu e perfect! Doar ca nu știu cine e”, a scris Oana Lis, pe contul ei oficial de Facebook.

Internauții i-au transmis Oanei că ar fi cazul să-și găsească un bărbat mai tânăr, care să o sprijine la bine și la rău: „Chiar ți-ar fi bun un ,,Amant”, un om bun, înțelegător, răbdător, să fie lângă tine mereu, dar să înțeleagă situația! Asemenea om e greu de găsit!”, a fost unul dintre mesajele pe care Oana Lis le-a primit pe social media.

Citește și: Oana Lis, mai sinceră ca oricând. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit care e cea mai mare dependență a ei

Oana a explicat în urmă cu puțin timp că se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, mai ales că tratamentele lui Viorel sunt foarte costisitoare. A exclus din start posibilitatea de a-l duce pe fostul primar la azil.

„Nu a mai luat contact cu lumea el, el a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă.

Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil”, a declarat Oana Lis