Înnebunesc orice partener! Iată care sunt cele mai pasionale zodii

Patru semne zodiacale trăiesc pentru pasiune: Vărsător, Leu, Scorpion și Fecioară. Ele ar face orice să își mulțumească partenerul și emană senzualitate prin toți porii. Îi poți recunoaște ușor, după privirea pe care o au și după modul în care interacționează cu tine. Sunt atât de pasionali, încât cu greu le poți face față.

20 mai 2016, 10:39
Înnebunesc orice partener! Iată care sunt cele mai pasionale zodii

Vărsător

Nu ai spune la prima vedere că sunt pasionali, dar odată ce ajungi să îi cunoști, te vor introduce în tainele iubirii și ale pasiunii. Sunt chiar romantici, fiind dispuși să facă gesturi frumoase pentru persoanele de lângă ei. Dacă ai un Vărsător alături, lasă-ș să îți arate cum vede el lucrurile și ce înseamna pasiunea, cu adevărat. Așteaptă-te și la câteva reprize ceva mai sălbatice din partea lor.

Leu

Personalități puternice, Leii pun foarte mult suflet în ceea ce fac și se atașează destul de repede de persoana de lângă ei. Dacă ai nevoie de cineva care să îți arate permanent că îi pasă și care te alintă constant, atunci un Leu este mai mult decât potrivit pentru tine. Leului îi place să experimenteze, atunci când începe să aibă încredere în tine, așa că îți va arăta tot ceea ce poate să facă și cât de pasional e, dacă ești puțin deschisă pentru acest lucru.

Citeşte mai mult pe eli.ro