Înregistrare dramatică. Momentul în care o fetiţă din Siria, rănită în urma unui raid aerian, strigă după tatăl ei VIDEO

Noi imagini dramatice din Siria. O fetiță din orașul Talbiseh a fost filmată în timp ce își strigă disperată tatăl. Micuța a fost rănită în urma bombardamentelor, iar fața ei este acoperită parțial de sânge.

11 oct. 2016, 10:00
Înregistrare dramatică. Momentul în care o fetiţă din Siria, rănită în urma unui raid aerian, strigă după tatăl ei VIDEO

Fetița, care locuiește în orașul Talbiseh din țara măcinată de război, a ajuns la spital după ce locuința ei a fost distrusă în urma unui raid aerian, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Mesajul de noapte bună al unei fetiţe din Alep, Siria: „Vă scriu mâine, dacă nu am murit”

„Eram acasă când acoperișul a căzut peste mine”, spune plângând fetița în fața camerei de filmat. În acest timp, micuța, care se numește Aya, se uită în toate părțile încercând să-și găsească tatăl. Medicii care o ajută îi îngrijesc rănile și îi curăță sângele de pe față, însă acest lucru nu o preocupă pe fetiță. Ea vrea să-și găsească tatăl, pe care îl strigă disperată.

Citeşte şi Zeci de militanţi ai Statului Islamic au fost ucişi în Siria, într-o singură zi

Potrivit The Telegraph, fetița și tatăl ei s-au găsit la scurt timp. Amândoi au scăpat cu viață în urma bombardamentelor. Patru raiduri aeriene au lovit orașul Talbiseh, iar doi oameni și-au pierdut viața. Numeroase alte persoane, printre care și copii, au fost răniți. În ultimele săptămâni, orașul a fost bombardat masiv, notează sursa citată.