Înregistrare explozivă în PNL. Un viceprimar promite locuri de muncă în companiile de stat celor care îl votează – AUDIO

Virgil Pîrvulescu, viceprimar PNL în Râmnicu Vâlcea, candidează la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a partidului şi, într-o sedinţă a filialei, a promis celor care îl vor vota că îi va angaja la companii unde municipalitatea este acţionar majoritar.

22 iun. 2021, 09:32
Înregistrare explozivă în PNL. Un viceprimar promite locuri de muncă în companiile de stat celor care îl votează – AUDIO

Fără să ştie că este înregistrat, Virgil Pîrvulescu, viceprimar PNL la Râmnicu Vâlcea, le-a promis liberalilor prezenţi funcţii în companii de stat, dând chiar două exemple.

Întâmplarea a avut loc la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde liberalula promis, în mod ilegal, că cei care îl vor vota în cadrul alegerilor ce vor avea loc vineri, 25 iunie, vor avea loc de muncă asigurat în societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA.

,,Ne e rușine câteodată. Ne umilesc toți. De ce ne umilesc toți? Pentru că noi întotdeauna spunem că avem bun simț și eleganță și nu intrăm în conflicte cu ei. Nu, nu trebuie să intrăm în conflict. Când dăm un comunicat, păi trebuie să avem 500 de guri de tun care să distribuie aceste comunicate ale PNL.

Știți cum văd eu că suntem acum? Suntem dispersați, suntem rătăciți pe câmpul de luptă. Nu avem pe nimeni să ne unească. Nu că nu v-ați dori, nu că nu aveți capacitatea, nu că nu aveți știința, ci pentru faptul că nu știm ce facem pe aici, cu cine suntem. Suntem pierduți cumva în spațiu. De-asta trebuie să ne adunăm, să fim acel grup omogen care să ne ducă acolo unde dorim fiecare, iar orașul nostru să fie cel pe care ni-l dorim. Eu cred că în orașul nostru putem face lucrurile altfel.”, și-a început viceprimarul discursul.

Virgil Pîrvulescu, viceprimar PNL în Râmnicu Vâlcea: „Poate că unii aveţi probleme cu locurile de muncă. Va trebi să vă ajutăm. Şi în societăţile unde suntem deja majoritari”

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu a făcut declaraţii care ar putea fi considerate trafic de influenţă, promiţând ajutoare de tot felul celor care îl vor vota, inclusiv angajări în societăţi unde municipalitatea este acţionar majoritar, conform jurnaliştilor de la Gazetavalceana.ro.

„Pentru asta trebuie să ne implicăm toți. Bun. Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu ceea ce înseamnă locurile de muncă. Poate că aveți probleme cu zonele în care locuiți. Va trebui să vă ajutăm. Nu îmi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare că le voi rezolva.

Și în cele două societăți în care suntem deja majoritari, ETA și Piețe Prest, vom reuși să facem treabă (n.r.: la ETA și Piețe Prest consiliile de administrație sunt dominate de liberalii care urmează să pună și directori). Am zis să nu răscolim acum zonele, decât după alegerile de la municipiu.

După alegerile de la municipiu, cântul de ordine va fi forță și membri ai PNL. Sau oameni care vin în PNL cu forță. Le spuneam colegilor mei că pentru a ocupa o funcție în cadrul organizației municipale, în spatele lor trebuie să fie minim – la prim-vicepreședinte 50 de oameni, la vicepreședinte, 30 de oameni, la membru, 10 oameni. Păi dacă n-ai 10 oameni în spate, ce dracu cauți? Pe cine reprezinți tu?

Ce caut eu aici dacă nu reprezint pe nimeni? Ah, că ești prieten cu Virgil Pîrvulescu și că te-a pus el? Exclus! Chiar dacă asta îmi va crea mie un dezavantaj pe viitor. De ce? Asta înseamnă vă am lângă mine oameni puternici. Or, eu nu doresc să fiu tătucul.

Eu vreau să fiu Virgil, înlăturat atunci când trebuie dacă nu performez și oricând lângă mine să existe un lider care poate să preia organizația. Virgil este un muritor, un trecător pe aici, dar trebuie să pună bazele unei creșteri și în același timp responsabilitate față de PNL”, a spus viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu la ședința liberalilor din Râmnicu Vâlcea.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, încrezător în moţiunea de cenzură: „Ştim nevoile românilor şi avem premierul pregătit, dacă guvernul Cîţu cade”