Înregistrare internă în AUR: „Mi s-a pus un GPS cu transmiţător în maşină. Se întâmplă operatiunea Revanşa sistemului”

George Simion strânge rândurile AUR după ce a dat-o afară pe Diana Şoşoacă şi acuză "sistemul" că vrea să distrugă partidul.

15 feb. 2021, 10:42
Înregistrare internă în AUR: „Mi s-a pus un GPS cu transmiţător în maşină. Se întâmplă operatiunea Revanşa sistemului”

Înregistrare internă în AUR. Un mesaj intern al copreședintelui AUR, George Simion, în care acesta încearcă să le explice membrilor tensiunile din interiorul partidului a ieșit la iveală. Simion consideră tot ceea ce se întâmplă în aceste zile face parte din Operațiunea ”Revanșa Sistemului” și recunoaște că AUR a băgat în Parlament mulți oameni cu probleme.

„Acest mesaj este unul strict intern, pentru membrii AUR, va rog sa nu-l distribuiti mai departe, este doar pentru urechile si ochii vostri. Astazi, 13 februarie, si maine sunt prezenti la Bucuresti reprezentantii nostri teritoriali care ne-au confirmat deja ceea ce stiam de la inceputul anului: este in curs o uriasa operatiune pentru scindarea si discreditarea AUR.

Criminalul Francisc Toba, cel de care noi ne-am dezis si am cerut invalidarea mandatului sau de parlamentar cand am aflat de atrocitatile comise in timpul Revolutiei, suna la reprezentantii nostri din teritoriu si le propune avantaje materiale in schimbul trecerii lor la Partidul Neamul Romanesc, condus de fostul pesedist Ninel Peia, un individ profund corupt.

Aceleasi metode se intampla asupra parlamentarilor nostri, li se ofera beneficii materiale, interventii in justitie si alte interventii si beneficii, inclusiv din partea unor indivizi care pretind ca ar fi agenti sau colaboratori ai serviciilor de informatii. De asta tot scandalul si cu Diana. Eu am tot incercat sa aplanez conflicte. Ei i s-a promis functia de presedinte de partid, dar acesti talhari nu vor face asta. Singurul lor scop este sa creeze o scindare, o alta formatiune santajabila care sa fie pe placul sistemului.

Diana Șoșoacă susține că George Simion se află între ciocan și nicovală: ”E pus sub presiuni”
(…) Dupa acest scandal s-a aruncat cu multa mizerie in mine, ca sunt tradator, ca sunt homosexual, mi s-a pus un GPS cu transmitator in masina, cate si mai cate mizerii. O sa se incearca din nou discreditarea noastra. Fix in aceste zile se intampla operatiunea ‘Revansa sistemului’”, a sustinut Simion, într-o înregistrare internă în AUR, potrivit stiripesurse.ro.

Mesaj intern al lui George Simion

Un mesaj intern al copreședintelui AUR, George Simion, în care acesta încearcă să le explice membrilor tensiunile din interiorul partidului a ieșit la iveală. Simion consideră tot ceea ce se întâmplă în aceste zile face parte din Operațiunea ”Revanșa Sistemului” și recunoaște că AUR a băgat în Parlament mulți oameni cu probleme#AUR #mesaj #revansa #sistem #stiripesurse #inregistrare #simion #georgesimion #sosoacahttps://www.stiripesurse.ro/inregistrare-interna-din-aur-george-simion-vorbeste-despre-operatiunea-revansa-sistemului-video_1643665.html

Posted by stiripesurse.ro on Sunday, February 14, 2021

Senatoarea Diana Şoşoacă despre care membri marcanţi din Alianţa pentru Unirea Românilor au afirmat miercuri că a fost exclusă din partid, a rămas fără sprijin politic, fiind exclusă din grupul senatorial al partidului. Co-preşedintele AUR, Claudiu Târziu, a explicat pentru G4Media.ro, că Diana Şoşoacă nu avea semnată o adeziune formală la AUR, în consecinţă nu putea fi dată afară dintr-un partid din care oficial nu făcea parte.Un alt deputat AUR de Bistriţa, Mihai Lasca, având condamnare penală în primă instanţă şi urmărit penal într-un alt dosar, a fost exclus din partid.

 

 


loading...
Partenerii noștri