Înregistrare-şoc cu criminalul de la Mediaş, după ce şi-a înjunghiat victima: „O murit fraieru”

A fost făcută publică o înregistrare audio în care autorul crimei de la clubul din Mediaș vorbeşte la telefon cu un amic, imediat după crimă. Marius Rusu, recidivistul acuzat că l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu 11 lovituri de cuțit, spune că el a fost atacat mai întâi.

RomaniaTV.net
04 feb. 2019, 18:49
Înregistrare-şoc cu criminalul de la Mediaş, după ce şi-a înjunghiat victima: „O murit fraieru”

Unul dintre prietenii lui Marius Rusu a discutat cu acesta chiar în noaptea crimei, la câteva ore după agresiunea din fața clubului Serabeva de la Mediaș. Criminalul spune faptul că nu e speriat de moartea lui Marius Faghiura Andrei și că știa că urmează să fie arestat în scurt timp.

„Cred că o murit fraieru ăla, băgamia-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Bagami-as p… în gura lor de zdrente… mă caută garda”, se aude pe înregistrarea publcată de Ora de Mediaș.

Marius Rusu l-a lovit pe Marius Faghiura cu 11 lovituri de cuțit, iar Paul Anghel și Ovidiu Otvas l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 25 de ani, care a murit la spital. Totul a fost surprins de camerele video din fața clubului unde a izbucnit scandalul.

Marius Rusu face parte din miile de deșinuși liberați înainte de termen în baza legii recursului compensatoriu.