Înregistrare ŞOCANTĂ din casa groazei din Călăraşi, unde a avut loc triplul asasinat. LIVE pe Facebook făcut de criminal

Despre cuțite, topoare și despre pușcărie! Așa sună, pe scurt, manelele pe care le-a ascultat la maximum presupusul călău din tripla crimă de la Călărași. Tânărul s-a filmat fredonând ”folclor de închisoare”, apoi a postat totul pe un site de socializare. Imaginile scandaloase cu cel care i-a ucis pe cei care îl luaseră în plasament sunt chiar din casa crimei.

18 nov. 2018, 09:23
Înregistrare ŞOCANTĂ din casa groazei din Călăraşi, unde a avut loc triplul asasinat. LIVE pe Facebook făcut de criminal

Un triplu asasinat a cutzremuratRomânia! Trei minori sunt acuzați de uciderea a altor trei persoane, în Călărași. 

Doi dintre tinerii din Călăraşi, suspectaţi că au ucis doi bătrâni şi pe fiica acestora au fost reţinuţi, marţi, cel de-al treilea fiind lăsat liber, după ce a depus depoziţie cu privire la ce s-a întâmplat în seara aceea.

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE, a încercat să se sinucidă în arest. Un gardian a intervenit în ultima clipă. CAMERA ASCUNSĂ

Unul dintre cei doi a fost crescut de la cinci luni până la 15 ani de către familia pe care a ucis-o, iar bătrânii şi fiica lor continuau să îl învoiască din centrul de plasament şi să îl ia la ei acasă. România TV a publicat o înregistrare video din casa groazei.