Înregistrare şocantă. Directorul unui spital din Vâlcea, către o angajată: „Îți dau una în ochelari, îți zboară fața. Pe fie-ta o dau la albanezi”

Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti din Vâlcea este în centrul unui adevărat scandal după ce în presă a apărut o înregistrare cu un schimb de replici şocant între managerul unităţii şi o angajată. Bărbatul o jigneşte şi o ameninţă pe angajată că îi dă fiica "la albanezi".

05 mai 2021, 10:37
Înregistrare şocantă. Directorul unui spital din Vâlcea, către o angajată: „Îți dau una în ochelari, îți zboară fața. Pe fie-ta o dau la albanezi”

Dialogul, publicat de Ziarul de Vâlcea, îl are în prim plan pe directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, care înjură și amenință într-un mod greu de reprodus o angajată a unităţii medicale.

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars acasa, vrei sa-ti dau doua dupa cap? Iti dau una in ochelari, iti zboara fata. Handicapato! Baga-ti mintile in cap, ca te joc in picioare!

Angajata Spital: Sa-mi spuneti de ce ma jucati in picioare?

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: De ce te joc?

 Angajata Spital: Sa nu dati in mine! (se aude un zgomot, posibil de la o lovitura…)

 Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars jigodia dracu!  Si pe Mustata il… si pe fie-ta o dau la albanezi, sa ti-o f…

Angajata Spital: Vai de capul meu…

Citeşte şi: Un psiholog din Iaşi a fost găsit spânzurat în propriul cabinet. Pacienţii pe care-i avea la programări au fost primii care au dat alerta

Contactat de gazetavalceana.ro, directorul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, Edward Stanca, a recunoscut dialogul: „Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuție mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”.

Citeşte şi: Scene dramatice surprinse într-o benzinărie din Sibiu! Tânăr înjunghiat de nenumărate ori până a căzut la pământ