Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice

Clotilde Armand folosește copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice. Primarul Sectorului 1 a respins un proiect pentru construirea unui centru pentru copiii cu aceste probleme doar pentru că PNL-ul i-a respins un proiect de rectificare bugetară.

07 iul. 2021, 15:14
Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice
Înregistrarea video care o demanscă pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice

Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. După ce a transformat cel mai bogat sector al capitalei intr o suburbuie plina de gunaoie si sobolani, primarul sectorului 1 a mai depasit o limită. Clotilde Armand a ajuns să se folosească de copii cu sindrom Down pentru a-și finanța propaganda.

Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand

Citeşte şi Clotilde Armand s-a răzgândit: Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale, inclusiv la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

Mai mulţi părinţi şi oameni cu inimă mare au hotărât sa faca un centru pentru ca aceşti copii sa aiba o sansa la o viata mai buna. Ar fi singurul centru de acest fel din intrega tara. Oamenii au obtinut peste 20 de avize, inclusiv autorizatie de functionare. Primăria trebuia să dea o semnătură și o sumă modică pentru cel mai bogat sector al Capitalei.

Proiectul a fost luni de zile respins de primăriță fără vreo justificare până pe 2 iulie, atunci când a fost introdus pe ordinea suplimentara cu un scop. Sebastian Burduja vicepreședintrele consilierilor PNL spune că proiectul a fost introdus la pachet cu o rectificare bugetară făcută pe genunchi. El vorbeste despre expondenti platiti din banii cetățenilor sectorului 1 și despre o răzbunare politică. Pentru că în momentul în care consilierii au respins proiectul de rectificare bugetara, primărița a retras proiectul prinvind infiintarea centrului pentru copii cu sindrom Down.

„Se vede şi în înregistrarea şedinţei Consiliului Local de vineri. În momentul în care nu i-au trecut amendamentele şi proiecte de rectificare bugetară, dânsa a solicitat retragerea acestui proiect pentru copiii cu sindrom Down şi autism.

Este de o ticăloşie greu de imaginat şi am cerut public să-şi ceară scuze şi să revină asupra acestei decizii”, a declarat Sebastian Burduja, liderul filialei PNL din Sectorul 1, la România TV.

Liberalul a precizat că proiectul pentru sprjinirea copiilor cu Sindromul Down va fi inclus pe următoarea ordine de zi a Consiliului Local Sector 1. Sebastian Burduja a mai explicat că proiectul pentru înfiinţarea unui centru pentru copiii cu Sindrom Down implică „undeva la 900.000 de euro, ceea ce pentru Primăria Sectorului 1 e o sumă rezonabilă.”

„Valoarea totală este de trei milioane de euro, dar pe mai mulţi ani. E un teren al parohiei Mavrogheni. Doar terenul face un milion de euro. Au strâns şi 100.000 de euro din faptele bune ale credincioşilor de acolo”, a mai spus liderul liberal.

 Cum se apără primăriţa de la Sectorul 1

Citeşte şi Demiterea lui Clotilde Armand, tot mai aproape. Procedura de concediere intră într-o nouă etapă. Se organizează puncte de strângere a semnăturilor!

„Nimeni nu s-a opus și nu se opune proiectului privind construirea centrului copiilor cu Sindrom Down din Parohia Mavrogheni. Proiectul a fost pe ordinea de zi suplimentară în ședința trecută a Consiliului Local și a fost retras de mine pentru că aveam câteva nelămuriri despre acesta. Imediat după ședință l-am primit pe preotul paroh și pe doamna arhitect în cabinetul meu. Am lămurit tot ce era de lămurit. I-am asigurat că intră în următoarea ședință și proiectul va fi introdus din nou pe ordinea de zi. Are tot sprijinul meu. De aici și până la recentele acuzații apărute în spațiul public cum că „Clotilde Armand se luptă cu copiii cu sindrom Down”, a fost doar un mic pas.

Unii adversari politici au ales cinismul și folosesc acești copii nevinovați pentru lupte politice, dezinformare și pentru a mă ataca. Îmi cer eu scuze pentru ticăloșia și nemernicia acestor politicieni farisei.

Tot în ședința trecută trebuia votată rectificarea bugetară. Erau mai multe puncte pe ordinea de zi. Printre acestea: investițiile pentru extinderea școlilor sau Grădinița de Vară. Consilierii PNL și PSD au făcut front comun și nu au votat. E tare trist să vezi atâta ticăloșie adunată la un loc. Însă nu ne dăm bătuți. Continuăm. Și nu facem”, a scris edilul pe pagina de Facebook.