Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice

Clotilde Armand folosește copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice. Primarul Sectorului 1 a respins un proiect pentru construirea unui centru pentru copiii cu aceste probleme doar pentru că PNL-ul i-a respins un proiect de rectificare bugetară.
Filip Stan
07 iul. 2021, 15:14
Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice
Înregistrarea video care o demanscă pe Clotilde Armand. Primarul de la Sectorul 1 foloseşte copiii cu sindrom Down pentru răzbunări politice

Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand. După ce a transformat cel mai bogat sector al capitalei intr o suburbuie plina de gunaoie si sobolani, primarul sectorului 1 a mai depasit o limită. Clotilde Armand a ajuns să se folosească de copii cu sindrom Down pentru a-și finanța propaganda.

Înregistrarea video care o demască pe Clotilde Armand

Citeşte şi Clotilde Armand s-a răzgândit: Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale, inclusiv la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

Mai mulţi părinţi şi oameni cu inimă mare au hotărât sa faca un centru pentru ca aceşti copii sa aiba o sansa la o viata mai buna. Ar fi singurul centru de acest fel din intrega tara. Oamenii au obtinut peste 20 de avize, inclusiv autorizatie de functionare. Primăria trebuia să dea o semnătură și o sumă modică pentru cel mai bogat sector al Capitalei.

Proiectul a fost luni de zile respins de primăriță fără vreo justificare până pe 2 iulie, atunci când a fost introdus pe ordinea suplimentara cu un scop. Sebastian Burduja vicepreședintrele consilierilor PNL spune că proiectul a fost introdus la pachet cu o rectificare bugetară făcută pe genunchi. El vorbeste despre expondenti platiti din banii cetățenilor sectorului 1 și despre o răzbunare politică. Pentru că în momentul în care consilierii au respins proiectul de rectificare bugetara, primărița a retras proiectul prinvind infiintarea centrului pentru copii cu sindrom Down.

„Se vede şi în înregistrarea şedinţei Consiliului Local de vineri. În momentul în care nu i-au trecut amendamentele şi proiecte de rectificare bugetară, dânsa a solicitat retragerea acestui proiect pentru copiii cu sindrom Down şi autism.

Este de o ticăloşie greu de imaginat şi am cerut public să-şi ceară scuze şi să revină asupra acestei decizii”, a declarat Sebastian Burduja, liderul filialei PNL din Sectorul 1, la România TV.

Liberalul a precizat că proiectul pentru sprjinirea copiilor cu Sindromul Down va fi inclus pe următoarea ordine de zi a Consiliului Local Sector 1. Sebastian Burduja a mai explicat că proiectul pentru înfiinţarea unui centru pentru copiii cu Sindrom Down implică „undeva la 900.000 de euro, ceea ce pentru Primăria Sectorului 1 e o sumă rezonabilă.”

„Valoarea totală este de trei milioane de euro, dar pe mai mulţi ani. E un teren al parohiei Mavrogheni. Doar terenul face un milion de euro. Au strâns şi 100.000 de euro din faptele bune ale credincioşilor de acolo”, a mai spus liderul liberal.

 Cum se apără primăriţa de la Sectorul 1

Citeşte şi Demiterea lui Clotilde Armand, tot mai aproape. Procedura de concediere intră într-o nouă etapă. Se organizează puncte de strângere a semnăturilor!

„Nimeni nu s-a opus și nu se opune proiectului privind construirea centrului copiilor cu Sindrom Down din Parohia Mavrogheni. Proiectul a fost pe ordinea de zi suplimentară în ședința trecută a Consiliului Local și a fost retras de mine pentru că aveam câteva nelămuriri despre acesta. Imediat după ședință l-am primit pe preotul paroh și pe doamna arhitect în cabinetul meu. Am lămurit tot ce era de lămurit. I-am asigurat că intră în următoarea ședință și proiectul va fi introdus din nou pe ordinea de zi. Are tot sprijinul meu. De aici și până la recentele acuzații apărute în spațiul public cum că „Clotilde Armand se luptă cu copiii cu sindrom Down”, a fost doar un mic pas.

Unii adversari politici au ales cinismul și folosesc acești copii nevinovați pentru lupte politice, dezinformare și pentru a mă ataca. Îmi cer eu scuze pentru ticăloșia și nemernicia acestor politicieni farisei.

Tot în ședința trecută trebuia votată rectificarea bugetară. Erau mai multe puncte pe ordinea de zi. Printre acestea: investițiile pentru extinderea școlilor sau Grădinița de Vară. Consilierii PNL și PSD au făcut front comun și nu au votat. E tare trist să vezi atâta ticăloșie adunată la un loc. Însă nu ne dăm bătuți. Continuăm. Și nu facem”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!