ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE cu Bercea Mondial. Cât plăteşte interlopul ca să fie atacat Traian Băsescu

Bercea Mondial continuă să facă legea din închisoare. România TV vă arată, în exclusivitate, cum interlopul vorbeşte fără nicio problemă la telefonul mobil şi îşi conduce în continuare afacerile. În plus, Bercea ameninţă oameni şi plăteşte bani grei, pentru ca preşedintele Traian Băsescu să fie atacat public.

01 sept. 2014, 07:49
ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE cu Bercea Mondial. Cât plăteşte interlopul ca să fie atacat Traian Băsescu

Echipa România TV şi Dumitru Preda, supranumit „bătrânul de la Bucureşti”, au demonstrat cum Bercea Mondial continuă să-şi conducă afacerile din închisoare şi să vorbească nestingherit la telefon. Pe parcursul unei luni întregi, Dumitru Preda şi Bercea Mondial au comunicat la telefon şi prin sms-uri. Interlopul îl ia la întrebări pe cumătru, pentru dezvăluirile făcute în direct la televiziuni despre viaţa pe care o duce după gratii.

„Bătrânul de la Bucureşti” a căutat-o şi pe Izaura, dar fiica lui Bercea nu a stat prea mult de vorbă. Imediat după conversaţie, a apărut şi primul sms ameninţător de la Bercea.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în scandalul Bercea Mondial. Mircea Băsescu ar mai fi ajutat clanul în problemele cu justiţia

Să-mi laşi familia în pace. Nu o mai suna pe Izaura„, a spus Bercea.

Ulterior, Bercea i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Dumitru Preda. Pentru 1.000 de euro, acesta trebuia să spună că Traian Băsescu a luat şi el din banii familiei Anghel.

Titi, facem o afacere amândoi! Te duci şi zici că ştii că a luat bani Mircea şi din câte ştii i-a dat şi lui Traian. Şi îţi dau 1.000 de coco. E bine aşa? Titi, aşa rămâne şi eu te premiez„, i-a scris Bercea într-un sms.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Izaura Anghel a negat că tatăl ei ar fi vorbit din închisoare cu Dumitru Preda.

Aia nu este vocea lui tata şi nici mesajele, e o făcătură de la Dumitru Preda, dar o să-l dau în judecată. De când a fost Dumitru Preda arestat, tata nu a mai purtat nicio conversaţie cu el. A spus nişte vorbe care nu au fost realitate. S-au făcut percheziţii şi nu s-a găsit niciun telefon asupra tatălui meu„, a spus Izaura Anghel.

Citeşte şi ACUZAŢII GRAVE. Izaura, AMENINŢATĂ cu MOARTEA dacă nu îşi retrage plângerile