Înregistrări explozive cu procurorul Negulescu: „Dă-l dracu’ de cioară, Onea de la Coni” VIDEO

Inca o inregistrare fabuloasa cu procurorul DNA Mircea Negulescu. Anchetatorul de la "unitatea de elita" a DNA de la Ploiesti batjocoreste un arestat preventiv dintr-o celulă de la arestul din Campina, pentru ca acesta a cerut o saltea pe care sa doarma, transmite România TV.

07 iun. 2017, 19:44
Înregistrări explozive cu procurorul Negulescu: „Dă-l dracu’ de cioară, Onea de la Coni” VIDEO

Discuţia dintre procurorul Mircea Negulescu şi poliţistul judiciar Mitrea Ionuţ a fost făcută publică de România TV

Mircea Negulescu: Intram într-un d-ăsta de casă şi mâncam câte un salam, nu? La prânz, nu făceam aşa ? Nu mai poţi frate că s-a sesizat Viorel Dosaru. (…)

MN: I-a băgat salteaua lu’ ăla (lui Onea Nicolae de la Coni) ? Gata s-a rezolvat…

Mitrea Ionuţ: Al dracu’ ţigan, dormea pe paie când era mic şi acuma ….

MN: Care paie..dormea pe o cracă , dă-l dracu’ de cioară, Onea de la Coni ..Nu poa’ să doarmă în arest mă mănca, are salteaua naşpa, bagi p….a-n mă-sa.

MI : Dormeo … (saltea Dormeo)

MN: Dar oricum nu se ştie cum a ajuns în arest, că n-a facut nicio cerere. A venit salteaua singură, bă… e teleghidată bă, saltea teleghidată , bagi p…a-n mă-sa. Nu mai poate ţiganu’, al dracu’, dormea pe o cracă, ai văzut ciorile alea cum stau pe o cracă(..). Al dracu’ nu poate decât pe Dormeo, frate. HA HA…. Aaa, băieţii, toată lumea i-ar suge p….a.

MI : Să plătească … (să doarmă fără saltea)

MN : Stai că ma ia capu’ acuma şi îl sun pe Viorel Dosaru şi zic : bă, Viorele, bagă frate 5 stele la arest mă, ce p…a mea ? Un Dom Perignon, şampanie. Fetiţe nu le aduceţi decât dacă e weekend .

MI: Da’ nu ştiţi cu ăla , de-l dădea în ziar … aţi văzut ? Că îl scotea şi îl ducea la curve

MN: Se simte şi el omu’ bine, să…ce p..a mea.


loading...