Înşelaţi la benzinărie: Un bărbat din Bârlad a păcălit mai mulţi oameni că le dă motorină ieftină

Mai mulţi oameni din Bârlad care voiau să cumpere combustibil ieftin au fost duşi de nas de un fals angajat al unei staţii de alimentare, informează România TV. Clienţii au plătit, dar nu au primit nicio picătură de motorină. Impostorul le-a luat oamenilor sume între 125 şi 420 de lei, în funcţie de câtă motorină voiau. 

RomaniaTV.net
13 apr. 2014, 16:47
Înşelaţi la benzinărie: Un bărbat din Bârlad a păcălit mai mulţi oameni că le dă motorină ieftină

Un bărbat de 32 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a păcălit mai mulţi oameni că le dă motorină ieftină.

Bărbatul se dădea drept angajat al unei staţii peco şi-şi racola victimele din rândul şoferilor chiar în preajma benzinăriilor. Acesta le promitea combustibil la preţ de chilipir. Oamenii i-au dat banii, dar nu au primit niciodată combustibilul promis.

Ultima victimă a fost un şofer care a plătit 450 de lei pentru 120 de litri de motorină. Tranzacţia a fost făcută într-o parcare în apropierea unei staţii de alimentare din Bârlad. Omul a aşteptat în zadar, nu a mai primit combustibilul promis. Aşa că a reclamat totul la poliţie, unde s-a descoperit că în situaţia lui au mai fost şi alţi şoferi.

„După primirea banilor, bărbatul însă nu a mai predat carburantul cumpărătorilor. Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă în lipsă”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru înşelăciune.