Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate

Noi detalii șocante ies la iveală din dosarul fraților Tate, arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Milionarii britanici și-ar fi obligat victimele să se tatueze cu mesajul "owned by Tate", adică proprietatea lui Tate.

06 ian. 2023, 21:55
Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate
Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate

Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate. Victimele fraților Tate au început să facă dezvăluiri șocante despre abuzurile la care au fost supuse de către milionarii britanici, care și-au construit un adevărat imperiu din videochat.

Citește și EXCLUSIV: Fiica lui Cozmin Gușă a fost abordată de frații Tate. Cum își racolau victimele / „Obișnuia să ne strângă și de gât” – STENOGRAME

Însemnate, la fel ca vitele! Ce tatuaje speciale aveau tinerele traficate de Andrew Tate

Pe lângă tatuajele inspirate parcă din filmele naziste, frații Tate aveau grijă să își țină victimele sub imperiul fricii.

Potrivit unor informații din dosarul celor doi, femeile abuzate le-ar fi povestit anchetatorilor că angajații de la pază stăteau mereu cu armele la vedere, astfel încât să le intimideze și puneau presiune astfel încât ele să nu ia nicio pauză de la munca pe care o făceau pe site-urile de adulți.

Mai mult, procurorii DIICOT au obținut câteva interceptări în care Andrew Tate povestește cum s-a folosit de victimele sale nu doar pentru obținerea de materiale video pentru adulți, ci și pentru spălarea de bani.

Andrew Tate: Nu ești proastă și probabil ghicești cum fac atâția bani. Trebuie să ascund ce fac în realitate.

Victimă: Web cam?

Andrew Tate: De multă vreme am făcut asta cu o echipă de fete care lucrau la videochat. Compania era falsă, dar așa îmi spălam banii murdari. Unele dintre fetele care au lucrat pentru mine (…) le-am folosit să facă și alte lucruri. Să mute banii sau lucruri ilegale, documente etc. Nu voi face asta niciodată cu tine.

Deși anchetatorii au obținut mai multe declarații șocante din partea femeilor racolate de frații Tate, în care aceștia sunt acuzați că își obligau victimele să își facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate”, adică proprietatea lui Tate, avocatul celor doi neagă. Acesta spune că femeile s-au tatuat cu acest mesaj din proprie inițiativă.

„Eu aș înțelege acest gest făcut de persoanele respective ca fiind un gest destinat a se face cât mai plăcute de către frații Tate și niciun moment nu s-a pus problema condiționării sau constrângerii pentru a face un asemenea gest și a fost voința lor liberă”, a transmis avocatul milionarilor britanici.

Avocatul fraților Tate susține că toate acuzațiile procurorilor DIICOT sunt false și că victimele ar fi produs materiale pornografice ca să câștige bani pentru ele.

Citește și Cu ce ocupa, de fapt, Alexandra Luana, fosta polițistă care i-a ajutat pe frații Tate. Activitatea care a îmbogățit-o peste noapte