Insolvența City Insurance a fost publicată în Monitorul Oficial

Compania de asigurări City Insurance a intrat oficial în insolvenţă. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

27 sept. 2021, 15:31
Insolvența City Insurance a fost publicată în Monitorul Oficial

Firma de asigurări City Insurance a intrat oficial în insolvenţă. Decizia a fost publicată luni, 27 septembrie, în Monitorul Oficial.

Citeşte şi: ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Compania intră în insolvență! UPDATE: ce se întâmplă cu poliţele

Florin Cîţu a anunţat miercuri ce se întâmplă cu proprietarii de maşini cu asigurări la City Insurance, după falimentul companiei de asiguări.

„Am adoptat o OUG pentru modificare legii a Fondului de garantare a asiguraţilor care urmare a insolvenţei firmei de asigurări City Insurance.

Vreau să ne asigurăm că toţi cei care au fost păgubiţi să nu sufere de pe urma acestui faliment.

În şedinţa de Guvern am cerut mai multe anchete pentru că această companie a fost auditată ani de zile. Mi se pare greu de crezut că auditorii nu au văzut nimic până acum. E o companie cu o cotă importantă de piaţă.

Aş vrea să ne uităm în urmă şi să vedem ce a făcut implementatorul – ASF – în ultimii ani. Aş vrea să văd aceste raporate şi ar fi bine ca ASF să prezinte public”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

 

 

Milioane de persoane afectate de falimentul companiei de asigurări City Insurance așteptau decizia aprobată de Guvern – o ordonanță de urgență care le va permite celor păgubiți să obțină mai repede banii din Fondul de garantare

Cei păgubiţi ar urma să-şi primească banii în maximum 60 de zile.

Citeşte şi: Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Suma imensă pierdută de patronul lui FCSB