Inspecţia Judiciară a publicat protocolul cu SRI

Publicat: Marţi, 09 Octombrie 2018 10:56 // Actualizat: Marţi, 09 Octombrie 2018 10:56 // Sursa: romaniatv.net

Inspecţia Judiciară a trimis la Consiliul Superior al Magistraturii protocolul de colaborare încheiat cu Serviciul Român de Informaţii.

"Inspecţia Judiciară a solicitat, la data de 28 martie 2018, declasificarea „Protocolului privind organizarea cooperării între Serviciul Român de Informaţii şi Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin, potrivit legii”, încheiat la data de 29 februarie 2016. Protocolul şi-a încetat efectele la 8 martie 2017.

În niciuna dintre procedurile administrative de verificare a activităţii şi conduitei judecătorilor, procurorilor şi magistraţilor-asistenţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, derulate în intervalul în care Protocolul a fost în vigoare, Inspecţia Judiciară nu a solicitat şi nu a transmis Serviciului Român de Informaţii ,date şi informaţii.

De asemenea, în acelaşi interval nu a fost exercitată nici o acţiune disciplinară ca efect al protocolului.

Subliniem că toate acţiunile disciplinare exercitate de Inspecţia Judiciară au fost întemeiate exclusiv pe situaţii de fapt constatate nemijlocit de inspectorii judiciari, fără alte date şi informaţii furnizate în temeiul Proctocolului ori a vreunei colaborări cu alte entităţi", notează IJ, potrivit Stiripesurse.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CSM Inspecţia Judiciară protocoale secrete protocol inspectia judiciara sri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 oct 12:39
Răspunde | Votează email 0 email
romanul
Si Netejoru asta ce mai cauta in magistratura? Astia chiar nu pot fi trasi la raspundere, astia chiar au facut si fac ce vor ei?
1
EUR
4.8351
RON
03 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H