Inspector ANAF, bătut în timpul unui control. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Magistrații brașoveni au decis arestarea preventivă a două persoane, după ce acestea au lovit cu pumnul un inspector ANAF în timp ce efectua un control inopinat la sediul SC "I" SRL, cu punct de lucru la baza pârtiei Clăbucet din stațiunea Predeal.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 15:44
Inspector ANAF, bătut în timpul unui control. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au dispus, prin ordonanță, la data de 30 decembrie 2014, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Toma Georgian Vasile și Toma Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, informează un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

La aceeași dată, cei doi au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a admis cererea și a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30 decembrie 2014.

În cauză inculpații au formulat contestație, acesta fiind respinsă în data de 5 ianuarie, astfel încât aceștia vor fi cercetați în continuare în stare de arest preventiv.

Cercetările în cauză au fost efectuate de procurori cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Poliției din Stațiunea Predeal.