Inspirat de masacrul de la Perla: un bucureştean, reţinut după ce şi-a ameninţat fosta iubită

Un bucureştean de 35 de ani a fost reţinut fiindcă şi-a ameninţat fosta iubită că o omoară "ca la Perla". Bărbatul i-a spart contul de Facebook şi a şantajat-o. Femeia a depus plângere, iar poliţiştii de la crimă organizată din Timişoara l-au reţinut pe bărbat. El a fost dus la audieri unde a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 09:03
Inspirat de masacrul de la Perla: un bucureştean, reţinut după ce şi-a ameninţat fosta iubită

Bărbatul şi-a ameninţat fosta iubită chiar cu reeditarea masacrului de la Perla, din Bucureşti. Femeia a depus plângere împotriva agresorului, deoarece acesta a şantajat-o şi i-a spart contul de Facebook, scrie pressalert.ro.

Deşi femeia era măritată, cei doi s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit pe Facebook. Pentru că bucureşteanul făcuse o obsesie pentru ea, femeia nu a mai suportat şi a vrut să încheie relaţia. Din acel moment, pentru a se răzbuna, agresorul i-a spart contul de Facebook şi a postat poze indecente cu fosta iubită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, citată de MEDIAFAX, „cei doi s-au cunoscut printr-o reţea de socializare şi, deşi femeia era măritată, relaţia lor a durat doi ani, însă în luna octombrie 2011 aceştia s-au despărţit. Tot atunci, femeia a plecat la muncă în Austria şi i-a cerut iubitului să o lase în pace, însă acesta a început ameninţările şi şantajul. Bărbatul i-a spart contul de Facebook şi a postat acolo câteva fotografii indecente cu aceasta, alături de un mesaj cu numărul de telefon al fetei. Bărbatul a fost monitorizat de procurorii DIICOT de la începutul acestui an, după ce fosta iubită a depus reclamaţie împotriva lui pentru că i-a spart contul de Facebook”.

Ceea ce a alertat autorităţile a fost o înregistrare telefonică, pe care cei doi au avut-o după nenorocirea de la Perla. Bărbatul a întrebat-o pe femeie dacă s-a uitat la ştiri şi i-a spus „să ştii că mi-a trecut şi mie prin cap să fac ce a făcut nenorocitul ăla, dar nu vreau”. Mai mult, într-o discuţie a agresorului cu o rudă, acesta a ameninţat că se duce în Austria, unde lucrează fosta iubită, pentru a o omorî.

Bărbatul a fost reţinut de autorităţi pentru şantaj, accesare fără drept a unui sistem informatic, modificare, ştergere de informaţii şi restricţionarea accesului la un sistem informatic. În cursul zilei de vineri, a fost prezentat instanţei unde a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.