Instagram are probleme în întreaga lume. Mii de conturi blocate şi în România

Peste 2 miliarde de oameni folosesc Instagram cel puţin o dată pe lună, arată datele oficiale date publicităţii de Meta.

31 oct. 2022, 18:07
Instagram are probleme în întreaga lume. Mii de conturi blocate şi în România
Instagram va verifica vârsta reală a utilizatorilor

Instagram are probleme tehnice. Motivul întreruperii rămâne neclar, şi mai mulţi utilizatori au raportat că le-au fost suspendate conturile. Alţi utilizatori raportează că au pierdut urmăritori, posibil din cauza faptului că utilizatorii suspendaţi au fost eliminaţi din numărul de urmăritori.

Dana Budeanu ridiculizează informaţiile conform cărora Elon Musk se află în România: „Pleacă mâine, să nu prindă bară la bară la Comarnic”
Instagram a transmis pe Twitter: „Suntem conştienţi că unii dintre voi întâmpină probleme în accesarea contului Instagram. Ne ocupăm de acest lucru şi ne cerem scuze pentru neplăcerile create”.

Peste 2 miliarde de oameni folosesc Instagram cel puţin o dată pe lună, arată datele oficiale date publicităţii de Meta.

Instagram a trecut de 2 miliarde de utilizatori

Instagram a trecut de pragul de 2 miliarde de utilizatori activi lunar şi este al treilea produs Meta, după Facebook şi WhatsApp, care atinge acest nivel.

Chiar dacă este unul dintre cele mai de succes produse Meta, atât ca popularitate, cât şi financiar, Instagram a încetinit creşterea în ultima vreme, având nevoie de aproximativ patru ani pentru a adăuga al doilea miliard de utilizatori, după ce atinsese pragul de 1 miliard de utilizatori în 2018.

Gigi Becali știe ce s-a întâmplat la Bran, la petrecerea lui Elon Musk: „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!” | EXCLUSIV

În total, cele trei produse Meta însumează acum 3,71 de miliarde de utilizatori unici din toată lumea. Instagram este în plin proces de schimbare, trecând, la fel ca Facebook, la un feed care afişează utilizatorilor mai multe postări de la persoane pe care nu le urmăresc, dar oferind în acelaşi timp feed-uri speciale pentru prieteni sau creatorii preferaţi de conţinut.

Toate aceste modificări, inclusiv accentul foarte mare pus pe video vertical, vin ca urmare a creşterii masive în popularitate a TikTok, care a devenit în ultimii ani cea mai mare ameninţare pentru platformele sociale ale Meta.

Între timp, WhatsApp a trecut de 2 miliarde de utilizatori zilnici (nu lunari) – care trimit şi primesc mesaje prin intermediul serviciului criptat.