Instagramul lui Zelenski. Preşedintele Ucrainei e urmărit de celebrităţi din toată lumea, de la Sharon Stone la mama lui Elon Musk. Pe cine a ales el să urmărească

Aproape 17 milioane de oameni s-au abonat la Instagramul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, creşterea datorându-se atitudinii acestuia după începutul războiului din Ucraina, în 24 februarie.

20 apr. 2022, 14:26
Instagramul lui Zelenski. Preşedintele Ucrainei e urmărit de celebrităţi din toată lumea, de la Sharon Stone la mama lui Elon Musk. Pe cine a ales el să urmărească

Faptul că Volodimir Zelenski a rămas în ţară, în ciuda ostilităților active, este admirat de oameni din întreaga lume. Ei îl susțin pe preşedintele Ucrainei și spun că acesta este un şef de stat demn, un adevărat .

În mod firesc ţinând seama de ultimele evenimente, Zelenski este urmărit pe Instagram nu numai de ucraineni, ci și de celebrități mondiale. Astfel, printre urmăritori de află vedete ale filmului precum Alyssa Milano sau Sharon Stone, legendara divă pop Madonna, mama lui Elon Musk, Ilona, fiica fostului președinte al SUA Donald Trump, Ivanka, actrița hollywoodiană de origine ucraineană Catherine Vynnyk, cântăreața britanică Rita Ora și mulți alții.

Citeşte şi Armata lui Volodimir Zelenski, „măturată” de militarii ruși, în Donbas: „Cerem liderilor lumii să ne ducă pe teritoriul unei țări terțe”

În plus, preşedintele este urmărit de multe vedete ucrainene – Slava Kaminska, Dmitro Monatik, Nadia Dorofeeva, Daniel Salem, Svitlana Tarabarova și mulți, mulți alții.

În schimb, Zelenski, la rândul său, urmăreşte doar 194 de conturi de Instagram. Pe lângă vedetele ucrainene, el urmărește staruri străine, între alţii pe Sharon Stone, Adele, Lady Gaga, Antonio Banderas, Nicole Kidman, Jay Lo, Madonna sau Arnold Schwarzenegger.

Citeşte şi Omul din spatele discursurilor cu care Volodimir Zelenski a impresionat lumea: „Președintele știe întotdeauna ce vrea să spună și cum vrea să spună”