Instanța a decis! Ce se întâmplă cu dosarul lui Culiță Sterp. „Am avut pile la Dumnezeu!”

Culiță Sterp este în culmea fericirii, după ce zilele trecute a scăpat de toate măsurile preventive dispuse de judecători în dosarul în care a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală.

12 iul. 2023, 11:44
Instanța a decis! Ce se întâmplă cu dosarul lui Culiță Sterp. „Am avut pile la Dumnezeu!”
Instanța a decis! Ce se întâmplă cu dosarul lui Culiță Sterp.

Ce se întâmplă cu dosarul lui Culiță Sterp. Artistul poate să meargă din nou liniștit în străinătate și nu mai este nevoit să treacă pe la poliție să dea cu subsemnatul.

Citește și Bucurie imensă în familia Ilenei Sterp, după ce l-a născut pe fiul său. Mama Geta și Culiță Sterp au mers să-l cunoască pe cel mic

Ce se întâmplă cu dosarul lui Culiță Sterp

Judecătorii au dispus marți revocarea măsurilor preventive în cazul lui Culiță Sterp, acuzat că în urmă cu câteva luni a produs un accident rutier, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a drogurilor. Hotărârea este definitivă și asta pentru că procurorii au refuzat să depună contestație.

„Revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Luna trecută, după ce a primit o hotărâre similară, Culiță afirma că a avut pile la Dumnezeu.

„Am avut pile la Dumnezeu! Îți mulțumesc Tată pentru tot!”, a declarat Culiță Sterp.

Până marți,  Culiță Sterp era obligat să se prezinte în fața judecătorilor ori de câte ori era chemat, să anunțe schimbarea locuinţei, să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, potrivit programului de supraveghere. Mai mult, artistul nu avea voie să depăşească limita teritorială a României decât cu acordul instanţei și nu avea voie să conducă autovehicule.

„Supravegherea respectării obligaţiilor care-i revin inculpatului pe durata controlului judiciar se va realiza în continuare de către I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare. Atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive”, se preciza în hotărârea care, nu mai este valabilă.

Citește și Tragedie în familia lui Culiță Sterp. Vărul manelistului s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. A fost găsit fără suflare de părinți, după o decepție în dragoste