Instanţa a decis să înceapă judecata în dosarul lui Darius Vâlcov de la Tribunalul Gorj

Publicat: Joi, 20 Septembrie 2018 15:26 // Actualizat: Joi, 20 Septembrie 2018 15:26 // Sursa: romaniatv.net

Curtea de Apel Craiova a respins, joi, contestaţiile inculpaţilor în dosarul în care Darius Vâlcov este acuzat de instigare la dare şi luare de mită. Decizia instanţei este definitivă. 

Foto: facebook.com

Curtea de Apel Craiova a respins, joi, contestaţia fostului ministru al Finanţelo Darius Vâlcov şi a altor doi inculpaţi din dosar, faţă de decizia din luna mai a acestui an a Tribunalului Gorj, care a dispus începerea judecăţii, după cum informează Mediafax.

Decizia instanţei este definitivă, dezbaterile pe fond urmând să înceapă la Tribunalul Gorj.

Curtea de Apel Craiova s-a pronunţat asupra contestaţiei făcute de Darius Vâlcov faţă de decizia magistratului de cameră preliminară, de la Tribunalul Gorj, care a dispus începerea procesului în care este judecat pentru fapte de corupţie.

Consilierul premierului Viorica Dăncilă este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, într-o cauză privind un funcţionar de la Oficiul de Cadastru care ar fi primit timp de trei ani mită de la una dintre societăţile înfiinţate la iniţiativa lui Vâlcov şi controlată de acesta. Potrivit procurorilor, Vâlcov a iniţiat constituirea a trei societăţi, care acţionau ca un tot unitar – SC Millenium Topographica SRL, SC Contis Company SRL şi SCA Ciobanu şi Asociaţii. În acelaşi dosar, sunt trimise în judecată alte trei persoane.

Citeşte mai mult pe Mediafax

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dare de mită dare de mită Darius Vâlcov Darius Valcov proces Darius Vâlcov
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H