Instanţa a decis: Studenta criminală din Arad va naşte în puşcărie

Judecătorii Tribunalului Arad au respins, luni, cererea formulată de fosta studentă la Medicină Carmen Bejan privind întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul, decizia putând fi atacată cu recurs.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 08:35
Instanţa a decis: Studenta criminală din Arad va naşte în puşcărie

Judecătorii arădeni s-au pronunţat, luni după-amiază, în cazul fostei studente la Medicină Carmen Bejan – condamnată după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat – care solicitase întreruperea pedepsei cu închisoarea pentru a naşte şi a-şi creşte copilul în libertate, până când acesta va împlini un an.

La pronunţarea sentinţei, la Tribunalul Arad, Carmen Bejan şi avocata acesteia au lipsit, în sală fiind prezenţi doar jurnalişti.

Judecătorul a anunţat că respinge cererea lui Bejan de întrerupere a pedepsei, soluţie care poate fi atacată cu recurs în temen de zece zile.

Carmen Bejan a fost obligată şi la plata cheltuielilor judiciare în sumă de 100 de lei.

Carmen Bejan a rămas însărcinată cu un traficant de droguri închis în Penitenciarul de la Arad. Bărbatul este condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri, urmând să fie eliberat în luna aprilie a acestui an. Acesta ar fi încercat de mai mult timp să o cucerească pe Carmen şi îi trimitea scrisori, dar ea l-a refuzat de fiecare dată, până în momentul în care traficantul i-a spus că dacă rămâne însărcinată şi naşte un copil poate să fie eliberată pentru o perioadă.

Tentată de acestă posibilitate, Carmen Bejan a acceptat să devină concubina traficantului de droguri şi au primit camera intimă. Acolo au întreţinut relaţii sexuale, iar fosta studentă a rămas însărcinată, fiind acum gravidă în patru luni. Cei doi ar fi avut două astfel de întâlniri.