Institutul Clinic Fundeni şi sute de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă pentru aproape o săptămână

Sute de blocuri şi mai multe spitale din capitală, între care şi Institutul Clinic Fundeni, rămân fără apă caldă începând de luni. Compania Termoenergetică anuntă lucrări de reparaţie în Sectorul 2, iar oamenii nu vor mai avea acces la apă caldă timp de cinci zile.

23 mai 2022, 12:45
Institutul Clinic Fundeni şi sute de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă pentru aproape o săptămână

Institutul Clinic Fundeni rămâne fără apă caldă pentru aproape o săptămână. De asemenea, sute de blocuri şi imobile din sectorul 2 al Capitalei vor fi afectate.

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a anunțat că de luni încep lucrări de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru șapte puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri și spitalul Fundeni, va fi sistată până vineri, 27 mai 2022, ora 24.00.

Încă din cursul dimineții de luni vor fi începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă„, a transmis Termoenergetica București.

Citeşte şi: Aproape 200 de blocuri din Sectorul 1 al Capitalei au rămas fără apă caldă din cauza unei avarii

Conducerea Termoenergetica a anunţat, de asemenea, că dispeceratele Companiei Municipale și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

„Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, a mai transmis coducerea Termoenergetica.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, ridiculizat la iUmor. „Dacă am o centură cu explozibil, în cât timp dați drumul la apă caldă în București?” VIDEO

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.