Instructorul de paraşutism care a supravieţuit unei căderi de la 70 de metri înălţime s-a întors la muncă FOTO

Adrian Constandache, instructorul constănțean de parașutism care a supraviețuit căderii în gol de la zeci de metri înălțime, a revenit la locul de muncă.

10 ian. 2016, 07:27

Colegii săi de la Aerodromul Tuzla l-au primit cu bucurie, postând o serie de imagini pe Facebook cu descrierea: ‘Înapoi acasă’. În imaginile postate pe rețeaua de socializare, instructorul apare vesel și zâmbitor, semn că a reușit să treacă cu bine peste momentele grele de la sfârșitul anului trecut, potrivit reporterntv.ro.

În luna octombrie, două persoane și-au pierdut viața, iar instructorul Adrian Constandache a suferit răni foarte grave, după ce toți au sărit dintr-un avion, la un show de pe aerodromul Clinceni.

Andreea Nica avea 27 de ani și era handbalistă profesionistă, care jucase și la CSU Constanța. Medicii nu au mai reușit, însă, să facă ceva pentru a o salva. Celălalt bărbat, Dan Floroiu, a fost găsit în stop cardio-respirator: și în cazul său efortul medicilor a fost în zadar.

Totul după ce parașutele lor s-au încrucișat, la aproximativ 100 de metri de sol, iar ultimii 70 de metri au coborât în spirală până s-au izbit de pământ.

Adrian Constandache a suferit intervenții chirurgicale, iar pentru salvarea sa numeroși constănțeni s-au prezentat la Centrul de Transfuzii, pentru a-i dona sângele necesar vieții. El are la activ 4.000 de salturi cu parașuta.