”Insula de 1 milion” se apropie de premieră! Reality show-ul de pe Kanal D vine cu surprize pentru telespectatori. Alți 15 concurenți se pregătesc de aventură

Un nou show plin de suspans va avea premiera în curând, la Kanal D. ”Insula de 1 milion” este un reality show ce are premieră sâmbătă seară, pe 16 martie. Iată despre ce este vorba.

11 mart. 2024, 16:48

”Insula de 1 milion” adventure reality-ul va avea premiera pe 16 martie, la ora 21:00, la Kanal D, promite telespecatorilor să fie una dintre cele mai captivante competiții de pe micul ecran. Oamenii vor sta cu sufletul la gură!

Citește și Ce au interzis concurenții de la „Insula de 1 milion” să ia în bagaje. Cosmin Cernat a făcut anunțul: „Va fi ceva ieșit din comun”

Reality show-ul de la Kanal D se prezintă a fi un experiment social televizat ce va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

Înainte de debutul acestui spectacol plin de adrenalină și provocări, mai jos ai o listă cu 15 concurenți, dintre cei 50 de temerari care se pregătesc să își testeze limitele pentru suma fabuloasă de 1.000.000 de lei.

Visurile lor i-au determinat să lase confortul de acasă, să se depărteze de cei dragi și să plece pe o insulă izolată de tot ceea ce înseamnă civilizație.

Fie că își doresc să își achiziționeze o locuință, să își clădească un business sau să investească în viitorul copiilor săi, cu toții își doresc să devină învingători.

Din 16 martie, telespectatorii Kanal D vor avea ocazia să urmărească această aventură unică, să observe din spatele micilor ecrane cum cei 50 de curajoși concurenți se confruntă cu provocările insulei și să descopere cine va reuși să-și îndeplinească visurile.

”Insula de 1 milion” promite să fie un spectacol captivant și plin de emoție, în care fiecare moment va conta și în care fiecare concurent va lupta individual pentru șansa de a-și schimba viața.

Jaguaru’, pregătit să lupte

O supriză uriașă pentru telespectatori este faptul că printre concurenți se numără și Ionuț Sugacevschi, cunoscut și sub numele de Jaguaru în primul sezon “Exatlon”.

Energia sa incredibilă și determinarea l-au făcut unul dintre cei mai iubiți concurenți de la “Exatlon”, iar acum, el aduce aceeași pasiune și dedicare în competiția “Insula de 1 milion”.

Cu experiența sa în kickboxing și spiritul său de învingător, Ionuț Sugacevshi este pregătit să facă față oricăror provocări pe care “Insula de 1 milion” le va aduce.

Citește și „Million Dollar Island”, noul format cu care Kanal D speră să dea lovitura, după ce ProTV-ul a pus monopol pe Survivor. 50 de concurenți vor intra în cursa pentru marele premiu

Telespectatorii îl vor redescoperi pe parcursul unei noi provocări unice, în care inteligența socială este cel mai important atu. Jaguaru întră în competiția “Insula de 1 milion” pentru a câștiga, pentru el nu există alternativă, potrivit Wowbiz.ro.

La fel și pentru ceilalți concurenți care vor veni cu surprize pentru telespectatori! Ai în galerie pozele cu aceștia.