„Million Dollar Island”, noul format cu care Kanal D speră să dea lovitura, după ce ProTV-ul a pus monopol pe Survivor. 50 de concurenți vor intra în cursa pentru marele premiu

Kanal D anunță numele noului show de aventură. Emisiunea pe care o pregătește televiziunea turcească se numește „Million Dollar Island” - Insula de 1 milion.

24 ian. 2024, 18:12
„Million Dollar Island”, noul format cu care Kanal D speră să dea lovitura, după ce ProTV-ul a pus monopol pe Survivor. 50 de concurenți vor intra în cursa pentru marele premiu
Kanal D anunță un nou show de excepție

Kanal D a achiziționat formatul emisiunii care poartă semnătura Talpa Studios și a fondatorului său, John de Mol, care a semnat emisiuni cunoscute ca Big Brother, The Voice, Deal or No Deal.

Citește și: O vedetă de la Kanal D şi-a dat demisia nemulţumită de salariu. Cu se ocupă acum: „Sunt la program, dar e mai bine!”

După show-uri de succes precum Exatlon și Survivor, Kanal D aduce „Million Dollar Island”, la care vor participa 50 de concurenți cu vârste și profesii diferite, anunță postul de televiziune. Premiul pus în valoare este în valoare de 1.000.000 de lei.

„Concurenţii pot deveni bogaţi „peste noapte” şi îşi pot îndeplini visul dacă reuşesc să depăşească toate obstacolele competiţiei de pe insula de 1 milion de lei.

De ajutor în această încercare ieşită din comun le vor fi, mai presus de orice, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi alianţe. Insula de 1 milion este show-ul în care prietenia valoarează mai mult decât o avere”, trasnmite postul.

Citește și: Kanal D este gata să îngroape definitiv PRO TV! Cum plănuiește Dogan Media să fure toată audiența de la „Survivor România All Stars”

Kanal D a dat startul castingului deja de ceva timp pentru acest format, iar cei ce doresc să participe la această competiție se pot înscrie pe casting.kanald.ro.