Insula Iubirii 2015: Iată descrierile celor patru CUPLURI PARTICIPANTE

Insula Iubirii 2015: Din 26 aprilie începând cu ora 20.30 Antena 1 va difuza un nou reality show, numit "Temptation Island – Insula iubirii", care va testa dragostea cuplurilor participante. Cu ajutorul celor de la SpyNews vă vom prezenta care sunt cele patru cupluri participante şi cum arăta viaţa lor înainte de intratrea în concurs.

RomaniaTV.net
24 apr. 2015, 09:29

Insula Iubirii 2015: Patru cupluri, 12 ispite și o locație exotică vor fi ingredientele perfecte pentru a testa fidelitatea și încrederea pe care parterenerii o au unul față de celălalt. Aflați într-o țara străină, într-un context diferit, filmați 24 de ore din 24 și ispitiți la fiecare pas, ținerii aflați pe „Temptation Island – Insula iubirii” au reacții la care nici măcar ei nu se așteptau.

Andreea Flavia Alb și Bogdan Ionuț Ghiceanu

Bogdan a fost fotbalist profesionist până la vârsta de 27 de ani. A jucat la mai multe echipe din divizia B – Botoșani, Poli Iași, Voluntari. O accidentare la genunchiul drept l-a determinat să renunțe la acest sport, dar și-ar dori foarte mult să revină pe teren. Părinții Andreei au divorțat, iar ea a rămas cu mama ei, în Cluj Napoca. Când avea 9 ani a plecat la tatăl ei, în Germania, unde a rămas până la 21 de ani, când dorul de casă a făcut-o să revină în țară. Amândoi se așteaptă ca participarea lor în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” să fie o experiență frumoasă, un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Loredana Andreea Paraschiv și Liviu Nicolae Georgescu

Loredana este studentă în anul II la Facultatea de Afaceri Internaționale, în Constanța, iar Liviu este administratorul propriei firme de amenajări interioare. Mare iubitor de câini de când se știe, Liviu are trei tatuaje care înfățișează aceste animale. Și Loredana are un tatuaj, însă cu semnătura lui Liviu și mesajul „Amore per sempre”. Loredana și Liviu se descriu simplu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică”. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii pentru” că își doresc o vacanță, distracție și prieteni noi, informează SpyNews.

Andreea Ienciu și Cristian Iacob

Andreea, pasionată de fitnes, este studentă la Tehnică dentară, iar Cristian este culturist de performanță și studiază Dreptul. S-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, și spun că au o relație foarte strânsă. „Gândim la fel, ne certăm pentru că suntem extrem de încăpățânați. Ne cunoaștem foarte bine din toate punctele de vedere, ne completăm și suntem oameni ai extremelor”, se caracterizează ei. Lui Cristian i-ar plăcea ca Andreea să îi dăruiască trei copii, în timp ce ea și-ar dori doar doi. Au decis să participe la ‘Temptation Island – Insula iubirii” să se simtă bine și să trăiască o experiență nouă.

Petruța Maniga și Ovidiu Sabadas

Petruța și Ovidiu formează un cuplu de trei ani. Spun despre ei că sunt energici, plini de viață și că le plac experiențele noi. „Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?” spune tânăra. Participă la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vor să trăiască o experiență nouă care, speră ei, să îi unească și mai mult.

Citeşte şi  Insula Iubirii 2015: Acestea sunt ISPITELE care vor testa DRAGOSTEA cuplurilor participante