INSULA IUBIRII 2017. O concurentă a căzut de pe ATV şi a ajuns la SPITAL

INSULA IUBIRII 2017. DeeDee va plăti un preț dureros pentru imprudențele sale, căzând de pe unul dintre ATV-uri aduse pe insula fetelor. De ce este singura persoană care s-a accidentat, în ce condiții a căzut, ce a făcut concurenta cu o noapte înainte sunt doar câteva întrebări care își vor găsi răspunsuri în episodul de luni din INSULA IUBIRII 2017.

26 iun. 2017, 15:12
INSULA IUBIRII 2017. O concurentă a căzut de pe ATV şi a ajuns la SPITAL

INSULA IUBIRII 2017. După internarea în spital, unde a fost transportată imediat după incident, setul de analize efectuat a scos la iveală niște informații grave care îi vor surprinde atât pe producătorii emisiunii, cât și pe Robert, iubitul lui DeeDee, chemat la spital să fie alături de ea.

INSULA IUBIRII 2017. Tot în acest episod, Bianca ia o decizie radicală în ceea ce-l privește pe Liviu, cu scopul ca ea să se cunoască mai bine, să își dea seama de autenticitatea relației și sentimentelor pe care le poartă pentru iubitului ei, aflat la câțiva kilometri depărtare.

INSULA IUBIRII 2017. În acest episod Andy și Diana își consumă relația, pe INSULA IUBIRII având loc prima scenă fierbinte. Ce va spune Ben când va vedea imaginile și ce decizie va lua în privința celor doi, fanii emisiuniivor descoperi în cel de-al nouălea episod din INSULA IUBIRII 2017.