INSULA IUBIRII 2017: S-au despărţit după ce au apărut imaginile incendiare cu ispitele

INSULA IUBIRII 2017: Jojo şi Cristian Stancu sunt foşti concurenţi de la "Temptation Island – Insula Iubirii" din cel de-al doilea sezon.

RomaniaTV.net
03 iul. 2017, 15:04

La aproape două luni de când şi-au spus „Adio pentru totodeauna”, Jojo de la  „Temptation Island – Insula Iubirii” încă mai suferă după fostul iubit. Tânăra a postat un mesaj emoţionant pe internet ca să se descarce şi, poate, astfel, alţii vor învăţa din experienţa ei.

” Îmi pare rău că nu am făcut lucruri când trebuia, îmi pare rău că nu am deschis ochii când a trebuit și mi se spunea, îmi pare rău că nu am apreciat ce am lângă mine, îmi pare rău că drumurile noastre s-au despărțit, din păcate EL nu mai este acolo, să îl sun, să aud o vorba bună, să ne împăcăm și să plângem amândoi că proștii. Trebuie să mă ridic deși mi-e foarte greu după aproape 8 ani cu de toate, mi-e greu să accept că nu mă mai iubește, noaptea trece greu, zilele sunt la fel de deprimante, aud tot felul de sfaturi însă numai sufletul meu știe ce simte. Schimbați lucruri atunci când vi se cer, acordați atenție persoanei iubite, pleacă o data,se întoarce, pleacă a două oară, se întoarce din nou, te avertizează și tu nu schimbi nimic, până când va plecă definitiv și atunci conștientizezi cât de puțin îți cerea să faci pentru el, cu cât de puțin se mulțumea, se hrănea cu picul de fericire pe care îl ofereai. Din păcate am pierdut un om bun, regret că nu am schimbat la timp ce trebuia.”, a scris Jojo pe o reţea de socializare.

„Erai/ești mult prea valoroasă pentru acel el! Învață să îți cunoști valoarea, nu te subestima!”, „Te iubesc tare mult, nu te intrista, viata merge inainte!”, „Capul sus, fată dragă! Nu te mai minţi, nu ai pierdut nimic! Ai pierdut un om care te-a folosit!” sunt doar trei dintre sutele de mesaje pe care fanii i le-au trimis, după ce au citit mesajul trist al tinerei.

Cristi și Jojo s-au despărțit în luna mai a acestui an. Anunţul a fost făcut chiar de fostul concurent de la „Insula Iubirii”. În cadrul emisiunii, Cristi a cochetat cu ispitele de pe insulă, iar Jojo s-a ferit cât a putut de ispitele masculine.