INSULA IUBIRII 2018: S-a aflat cine este ispita masculină din noul sezon. Surpriză uriaşă

Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1.

07 mart. 2018, 11:33
INSULA IUBIRII 2018: S-a aflat cine este ispita masculină din noul sezon. Surpriză uriaşă

INSULA IUBIRII 2018, Temptation Island 2018. În această perioadă, Radu Vâlcan și echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

Alături de Radu Vâlcan, în noul sezon al emisiunii, telespectatorii vor putea descoperi încă trei fețe cunoscute lor! Este vorba despre fetele ispite Maria și Nico, dar și despre Andy, care se află pentru a doua oară pe ”Insula Iubirii”.

Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații. Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite. ”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, a povestit Andy.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația prin intermediul acestui reality – show și vor afla astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau sunt nevoiți să meargă pe căi separate.

Noul sezon „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan, dezvăluiri din Thailanda: „Este cel mai intens sezon, ceva ce nu s-a mai văzut în România”

 Radu Vâlcan și echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.