INSULA IUBIRII 2018. Săruturi şi atingeri fierbinţi. Ispita: "Se joacă cu focul"

Publicat: Marţi, 02 Octombrie 2018 12:30 // Actualizat: Marţi, 02 Octombrie 2018 12:43 // Sursa: romaniatv.net

Insula iubirii 2018 aduce, o dată cu arderea etapelor, cupluri destrămate şi ispite care îşi declară victoria în faţa relaţiilor care se credeau solide.

INSULA IUBIRII, EPISODUL 10. Jocuri de seducție incendiare, mici momente victorioase pentru ispite, dar și clipe de panică și de onestitate brutală s-au petrecut în cel de-al zecelea episod al emisiunii "Insula Iubirii", în care unul dintre cupluri s-a sfărâmat.

Cristi și Mari s-au angajat într-un joc de seducție incendiar la "Insula Iubirii”, cei doi fiind surprinși atingându-se și sărutându-se cu senzualitate. Ispita a dezvăluit ce crede că urmează să se întâmple între el și concurentă. 

INSULA IUBIRII. Ispita NICOLETA, provocată de Jorge. "FAC amor PENTRU BANI..." VIDEO

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
insula iubirii Insula Iubirii 2018 sex Insula Iubirii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 12:02
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H