INSULA IUBIRII 2018: „Vă declar… concubinaţi!” . „Mâine poate fac şi un copil. Se simte o atracţie între noi!”

INSULA IUBIRII 2018: A pornit totul de la o glumă, însă a devenit realitate. Andreea, concurenta care a intrat la ”Insula Iubirii” în urmă cu puțin timp, a îmbrăcat rochia de mireasă.

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 10:12
INSULA IUBIRII 2018: „Vă declar… concubinaţi!” . „Mâine poate fac şi un copil. Se simte o atracţie între noi!”

INSULA IUBIRII 2018: Dezinvoltă și sigură pe ea, Andreea a uitat de bărbatul cu care a venit pe insulă și a făcut nuntă de probă cu ispita George, de care se simte atrasă.

”Prin puterea cu care am fost investit de cea mai tare insulă vă declar concubinați.”, a spus Raul, care a avut rol de preot. 

De cealaltă parte, concurenții s-au distrat pe cinste și au râs enorm. 

”Am murit de râs și nu-mi venea să cred. Ea punea suflet, ea credea totul. Nu-mi venea să cred.”, a mărturisit Mirela. 

În același timp, însă, Gabi, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, dispărea în mare stârnind panică în rândul băieților. 

INSULA IUBIRII! Incredibil! Cum reacționează Gabi când vede că iubita lui Andreea s-a sărutat cu ispita George și a făcut nuntă de probă: „Uită-te în ochii mei…”

Andreea și Gabi au ajuns pe insulă în urmă cu două ediții, iar evoluția lor în competiție a stârnit numeroase controverse. După ce tânăra a rupt brățara și a făcut nuntă de probă cu ispita George, în ediția a zecea a emisiunii ea se va întâlni față în față cu bărbatul cu care a venit la ”Insula Iubirii”.