Insula iubirii 2018. Ispitele sunt pe cale să distrugă un cuplu format pe Facebook

O nouă față plină de cinism a lui Ionuț Gojman iese la iveală mâine seară, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

RomaniaTV.net
29 sept. 2018, 14:22
Insula iubirii 2018. Ispitele sunt pe cale să distrugă un cuplu format pe Facebook

Cel care acasă se plângea că are o iubită mult prea geloasă, pe care speră să o vindece pe ”Insula Iubirii”, își arată o nouă față cinică. Cu orgoliul mângâiat de ispitele frumoase, Ionuț Gojman se arată măgulit, dar și îndreptățit să aibă parte de un astfel de tratament și este indiferent la ce ar putea crede iubita lui Mirela în fața imaginilor.

„Trebuie să alimentezi gelozia aia! Dacă ți-ai dorit un pachet, un Ionuț, important e ce faci când îl ai!”, a mărturisit acesta rece, fără milă față de zbuciumul Mirelei. Cum a reacționat aceasta, telespectatorii pot afla duminică seara, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.

Mirela Baniaș și Ionuț Gojman formează unul dintre cuplurile care au venit la ”Insula Iubirii” pentru a-și testa dragostea. 

S-au cunoscut pe Facebook, l-a dus acasă încă de la prima întâlnire și de atunci au rămas împreună. 

”Am simțit legătura dintre noi. Chiar atunci când ne strângeam în brațe, am simțit că parcă ne cunoșteam de foarte, foarte mult timp.”, a spus ea, în timp ce el a mărturisit că a venit la ”Insulă” pentru că nu are încredere în el.

”Nu prea are încredere în mine.”, a mai spus el.