INSULA IUBIRII 2019. Concurenţii cad în păcat unul câte unul: „Asta e, ce să fac, trăiesc clipa”

INSULA IUBIRII 2019. La nici 24 de ore de la despărțirea de partenera sa, un concurent își mărturisește slăbiciunea în fața ispitei,

06 mai 2019, 13:41
INSULA IUBIRII 2019. Concurenţii cad în păcat unul câte unul: „Asta e, ce să fac, trăiesc clipa”

INSULA IUBIRII 2019. Au venit încrezători în ei și în relațiile lor pentru a se supune celui mai greu test, însă pentru unii concurenți Insula Iubirii acesta s-a dovedit și mai dificil decât ar fi crezut. Unul dintre concurenți încearcă astfel să se justifice și mărturisește că Insula Iubirii i-a găsit punctul slab.

INSULA IUBIRII 2019. Au renunţat la inhibiţii la câteva ore după ce s-au cunoscut. Ce s-a întâmplat la duş

„Cred că toate se întâmplă cu un sens în viață. Asta e, ce să fac, trăiesc clipa. Jur că dacă eram cu altă ispită nu mă atingeam, dar te-au adus chiar pe tine!”, a spus unul dintre concurenți după doar 24 de ore petrecută alături de ispite.

Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality-show de la Antena 1, pune la încercare relațiile unor noi cupluri în sezonul 5. Află totul despre concurenți și ispite pe Insula Iubirii, locul unde se dă cel mai greu test al fidelității.

În noul sezon Insula Iubirii, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.