INSULA IUBIRII 2019. Au renunţat la inhibiţii la câteva ore după ce s-au cunoscut. Ce s-a întâmplat la duş

Adrian și ispita Maria renunță la inhibiții, la câteva ore după ce s-au cunoscut: ”Vrei să vin cu tine la duș?”-

01 mai 2019, 07:59
INSULA IUBIRII 2019. Au renunţat la inhibiţii la câteva ore după ce s-au cunoscut. Ce s-a întâmplat la duş

Cel de-al doilea episod al emisiunii Insula Iubirii s-a anunțat incendiar și s-a dovedit a fi așa. La doar câteva ore după ce a ajuns în Thailanda, Adrian s-a apropiat de ispita Maria. 

I-a mărturisit că este de părere că ”sexul este totul într-o relație”, s-au atins în zone intime, iar mai apoi au renunțat la inhibiții. 

INSULA IUBIRII 2019, sezonul 5, a debutat cu scene de amor, o picare în ispită, dar şi ironii şi jigniri. „Noi două ne batem”

Aproape dezbrăcați, cei doi au avut parte de discuții interzise și neașteptate pentru doi oameni care se cunosc doar de cinci ore. „Pot să vin cu tine la duș?”, a întrebat Maria. 

Adrian și ispita Maria, comportament interzis la primul date: ”Stau cu mâna pe sânul tău, iar tu…” Imaginile o vor face să înnebunească pe iubita lui

Adrian și ispita Maria continuă să fie protagoniștii unor momente incendiare, chiar la câteva ore după ce s-au cunoscut. După ce și-au dezvăluit că sexul este foarte important într-o relație, aceștia au petrecut clipe de neuitat. 

Astfel, la scurt timp după ce s-au cunoscut și au încercat să se cunoască mai bine, cei doi au mers la un date, unde au avut un comportament interzis. 

”Eu stau cu mâna pe sânul tău, tu cu mâna între picioarele mele!…”, i-a transmis ispita Maria concurentului de pe Insula Iubirii. Cum a a decurs întâlnirea dintre cei doi, află în clipul de mai sus! 

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. Începe sezonul 5: concurenţi, ispite şi tot ce trebuie să ştii despre INSULA IUBIRII SEZONUL 5

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. În noul sezon Insula Iubirii, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

INSULA IUBIRII. Scene de amor sălbatic. Cine sunt protagoniştii VIDEO

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc „să vadă adevărata față a celuilalt”.

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei. 

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. „Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. „Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii, condamnată la ÎNCHISOARE. Ce infracţiune a comis în Anglia

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. CONCURENTI INSULA IUBIRII. Concurenți surpriză la Insula Iubirii – Aurel și Diana. Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

LIVE VIDEO INSULA IUBIRII. ISPITE INSULA IUBIRII. Pe Insula Iubirii, ispitele, 12 la numări, așteaptă noi concurenți, în sezonul 5, pentru a le da ceea ce ei au cerut, un test, dar unul sincer. Un test care îi expune exact așa cum sunt ei, nu așa cum vor să pară. Insula Iubirii nu este un judecător, iar testul nu este un proces. Insula Iubirii este experiența care oferă, doar celor care o cer și apelează de bună voie prin înscrierea la casting, ceea ce ei pretind că vor să afle personalitatea partenerilor și realitatea din cuplul lor, indiferent dacă interesele lor reale sunt diferite de ceea ce ei declară că visează. Nicoleta Dragne sau Nico de la Insula Iubirii, așa cum o știu deja fanii reality show-ului Antena 1, a acceptat rolul de ispită pentru a treia oară.