Insula iubirii 2022. Ce meserie rușinoasă a avut Teodora, înainte de a-l cunoaște pe Alex

Alex și Teodora sunt unul dintre cuplurile de la show-ul Insula iubirii 2022 care au venit să-și testeze mariajul. Cei doi sunt căsătoriți civili, iar diferența dintre ei este de 12 ani.

15 mai 2022, 14:42
Insula iubirii 2022. Ce meserie rușinoasă a avut Teodora, înainte de a-l cunoaște pe Alex
Ce meserie rușinoasă a avut Teodora, înainte de a-l cunoaște pe Alex

Insula iubirii 2022. Ce meserie rușinoasă a avut Teodora, înainte de a-l cunoaște pe Alex. De când au început relația, viața tinerei s-a schimbat, oprindu-se din job-ul pe care îl practica, fiind ajutată de partener.

Insula iubirii 2022. Ce meserie rușinoasă a avut Teodora, înainte de a-l cunoaște pe Alex

S-au cunoscut în urmă cu trei ani, dar relația nu a mers și s-au despărțit. La distanță de doi ani, s-au regăsit și și-au dat seama că sentimentele lor sunt foarte puternice unul pentru celălalt. „Când noi ne-am regăsit, Teodora făcea videochat. Eu am ajutat-o să se oprească din asta. Nu sunt de acord cu așa ceva, dar nu judec pe nimeni care face videochat în România sau în afară. Doar că eu nu accept asta”, a declarat Alex în cadrul show-ului de la Antena 1.

S-au încins spiritele la Insula Iubirii. Au apărut deja scenele fierbinţi: „Miami Beach, tată, aia e!”

Alex practică iluzionismul şi a cunsocut-o pe Teodora când aceasta era în clasa a X-a. „Eu sunt Teodora, am 19 ani. Nu cred că a folosit magia asupra mea să mă cucerească. Când m-a cerut în căsătorie a fost foarte emoționant chiar dacă știam. Când ne-am cunoscut eu eram cu diriginta mea în clasa a 10-a la o deschidere de carte și el era acolo și am făcut poze la sfârșit, după mi-a cerut Facebook-ul. Am vorbit acolo, după ne-am întâlnit la o cafea. Mi se părea foarte interesant, era diferit de toți ceilalți”, a spus Teodora.

Primul sărut la Insula Iubirii 2022. Ce băiat a căzut în capcana ispitei Eda: „O să vreau, ce facem?”