Primul sărut la Insula Iubirii 2022. Ce băiat a căzut în capcana ispitei Eda: „O să vreau, ce facem?”

Primul sărut la Insula Iubirii 2022. Rey și ispita Eda au mers la o întâlnire, iar concurentul a ținut să îi ofere un sărut, după ce camerele de filmat au încheiat filmarea. Cei doi s-au simțit foarte bine și au ținut să își arate atracția unul față de celălalt cu un sărut.

11 mai 2022, 15:49
Primul sărut la Insula Iubirii 2022. Ce băiat a căzut în capcana ispitei Eda: „O să vreau, ce facem?”
Rey a fost băiatul care a sărut-o pe ispita Eda

Primul sărut la Insula Iubirii 2022. Rey a fost băiatul care a sărut-o pe ispita Eda. Cei doi s-au simțit foarte bine la date-ul de la tigri, iar finalul întâlnirii a fost „sigilat” cu un sărut nefilmat. Concurentul a așteptat ca filmările să se încheie la întâlnire și a întrebat-o pe Eda dacă o poate săruta, iar ea a acceptat.

Citeşte şi: S-au încins spiritele la Insula Iubirii. Au apărut deja scenele fierbinţi: „Miami Beach, tată, aia e!”

Primul sărut la Insula Iubirii 2022

Și-a dat seamă că eu îl pot înțelege. La finalul filmărilor noi am mai stat, după ce toți au plecat cu camerele de filmat. Și mi-a zis Vreau să te sărut. Am acceptat” , spune Eda. „Dacă mergem acasă eu o să vreau să te mai sărut, ce facem? Nu știu, vedem ce o fi”, spune Rey.

 

Cerasela l-a dus pe Daniel în Camera Liberă

Cerasela este una dintre cele mai dezinhibate concurente, cel puţin asta a demonstrat până în acest moment. După ce a fost protagonista primului sărut pe insula fetelor, cu Celia, concurenta are curaj să intre în Camera Liberă împreună cu unul dintre băieții.

Ispita Daniel a început să flirteze cu Cerasela încă de când au păsit pe insula fetelor. Concurenta a simţit nevoia să lămurească anumite aspecte şi l-a invitat pe Daniel în Camera Liberă.  Toți s-au așteptat să se întâmple ceva mai mult între ei în Camera Liberă, dar cei doi au purtat doar o conversație lejeră în care își spuneau unul altuia temerile și impresiile.

L-am luat pe Daniel în Camera Liberă pentru a-i explica limitele mele, pentru a-i spune ce m-a făcut să mă retrag, pentru a mă cunoaște și pentru a se opri din a face acele glume și acele atingeri. Neîncrederea în mine vine din copilărie.

Eu am crescut fără tată, am fost crescută de bunici și nu mi s-a spus niciodată că sunt frumoasă, și nu m-am simțit niciodată frumoasă și n-am știut să mă fac frumoasă. Nu mă prefac, am două personalități: vreau să par încrezătoare, dar sunt și emotivă’’, a mărturisit Cerasela.