INSULA IUBIRII. Denisa l-a părăsit pe Adrian. "M-am îndrăgostit de Andi"

Publicat: Marţi, 27 August 2019 10:16 // Actualizat: Marţi, 27 August 2019 10:16 // Sursa: romaniatv.net

Insula Iubirii, episodul 19, sezonul 5: Episodul 19 al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus față în față pe Denisa și pe Adrian, care au avut parte de confruntarea finală înainte de a părăsi insula, după 20 de zile petrecute pe resorturi diferite alături de ispite.

Foto: a1.ro

Insula Iubirii, episodul 19, sezonul 5: A fost seara adevărului la "Insula Iubirii", iar Adrian și Denisa și-au lăsat măștile jos și au declarat că experiența din Thailanda i-a schimbat total. Adrian a înțeles că are un comportament greșit, ispita Dana făcându-i o mulțime de reproșuri, în timp ce Denisa s-a declarat îndrăgostită de Andi. Acesta, însă, nu-i împărtășește sentimentele.

Citeşte şi Momente fierbinţi la Insula Iubirii: "Am simţit fluturi în stomac"

Insula Iubirii, episodul 19, sezonul 5: De asemenea, în cadrul acestui episod, Adrian a vrut cu ardoare să aflee dacă iubita lui a făcut sex cu Andi. Ea a negat, însă, vehement.

Insula Iubirii, episodul 19, sezonul 5: "Nu ești pentru mine, eu consider că nu ești pentru nicio altă femeie, din cauza comportamentului. Ai niște gesturi grotești, nu respecți omul de lângă tine. Îți spun sincer, pentru că cred că te-ai putea schimba. Nu știu cum a stat Denisa lângă tine timp de cinci ani. Te numesc bărbat pentru că așa e frumos. Mi se pare îngrozitor și deloc bărbătesc să te lauzi cu câte relații ai avut și consider că-ți lipsesc multe lucruri ca să fii un bărbat adevărat. Să încerci să înveți ceva din asta.", i-a spus Dana lui Adrian, care s-a arătat șocat și rănit.

Insula Iubirii, episodul 19, sezonul 5: De asemenea, Denisa a fost deconspirată de iubitul ei, care a mărturisit că a fost înșelat: "Nu am încredere în ea. M-a înșelat cu fostul ei iubit și eu am trecut peste. Nu am uitat, așa că mi-era teamă mereu că va vrea să încerce altceva. Ea tot timpul a fost mai curioasă.", a precizat Adrian.

Insula Iubirii, episodul 19, sezonul 5: În final, cei doi au decis să plece separat de pe Insulă. Ce vor decide celelalte cupluri, aflați săptămâna viitoare, în ultimul episod al emisiunii "Insula Iubirii".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H