Momente fierbinţi la Insula Iubirii: "Am simţit fluturi în stomac"

Publicat: Marţi, 20 August 2019 10:17 // Actualizat: Marţi, 20 August 2019 10:17 // Sursa: romaniatv.net

A fost seara tensiunilor și a răsturnărilor de situație la ”Insula Iubirii”, întrucât în episodul 18, sezonul 15, Diana, concurentă în cadrul show-ului și Maria și Ionuț, care au fost ispite, au decis să părăsească competiția.

Momente inedite au avut loc la ”Insula Iubirii”, în episodul 18, iar protagonistă a fost Denisa, care după o relație de cinci ani cu un singur bărbat, s-a sărutat cu Andi. 

Întrebată cum a fost sărutul cu un bărbat după cinci ani în care i-a fost fidelă lui Adrian, acesta nu și-a putut ascunde entuziasmul. 

Insula Iubirii, CEA MAI INDECENTĂ EDIŢIE. Totul s-a transformat într-un show pentru adulţi. "Ce faci dacă învii pitonul"

"Am simțit fluturi în stomac.”, a comentat ea râzând.  A fost seara tensiunilor și a răsturnărilor de situație la ”Insula Iubirii”, întrucât în episodul 18, sezonul 15, Diana, concurentă în cadrul show-ului și Maria și Ionuț, care au fost ispite, au decis să părăsească competiția. 

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18.Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18. De cealaltă parte, ispita Maria a spus că nu mai poate să petreacă nicio clipă cu Adrian: ”Caracterul lui e groaznic. Mi-am jucat bine rolul, dar n-aș putea să mai stau lângă el nicio clipă.”, a spus ea.

Citeşte şi INSULA IUBIRII, amor în direct, imaginile spun TOTUL. Au uitat că sunt FILMAŢI şi s-a văzut tot

Insula Iubirii, sezonul 5, episodul 18. De cealaltă parte, Ionuț a spus că să fii ispită e mai greu decât și-ar fi putut imagina, așa că a decis să plece acasă. 

De asemenea, în ediția din 19 iunie, un alt moment inedit de la "Insula Iubirii" a fost sărutul Denisei cu un alt bărbat, după ce cinci ani i-a fost fidelă lui Adrian: "Am simțit fluturi în stomac", a spus ea.

De asemenea, Geanina s-a arătat revoltată de faptul că Denisa i-a furat iubitul și a decis să se răzbune: "Îmi doresc să-i dau o lecție. E perversă."

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H