INSULA IUBIRII 2019. Prima brăţară de cuplu a fost tăiată. „Nu era nevoie să mă umilească. Eram beată”

INSULA IUBIRII 2019. După o confruntare incendiară cu Maria, Aurel și-a oficializat relația cu ispita Dana, luându-și la revedere de la Diana. Neîncrederea concurentelor în dovezile aduse de insulă au dus la primul Bonfire al sezonului. Motivele lui Adrian pentru picarea în ispită au făcut-o pe Denisa să-și taie brățara de cuplu.

14 mai 2019, 06:24

INSULA IUBIRII 2019. Cei patru concurenți au avut ocazia să vorbească cu ispitele cu care partenerele lor își vor petrece cele 20 de zile în Thailanda. Aurel i-a luat pe toți prin surprindere, rugându-l pe Andi să-și „facă treaba a doua oară”.

„Demonstrează că ești bărbat și fă-ți treaba a doua oară! O să te respect toată viața mea. Mă pun în genunchi în fața ta.”

Citeşte şi Insula iubirii 2019, „ţigara de după” se lasă cu scandal: „De ce ai spus asta despre mine?”

„Din păcate, nu Diana va fi ținta mea. Cât timp pentru mine există o altă provocare, nu am de ce să fac lucrul ăsta”, i-a răspuns Andi.

În microbuz, Aurel și Costas s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat rapid, Aurel amenințând că nu se va urca în mașină, dacă nu poate sta unde își dorește.

După întâlnirea cu ispitele cu care partenerele lor își vor petrece cele 20 de zile în Thailanda, băieții s-au pregătit să plece spre resort-ul lor. În microbuz, s-a iscat o ceartă între Aurel și Costas? Motivul? Aurel are un scaun preferat. El a amenințat că va lua altă mașină dacă nu va putea sta unde vrea.

A fost rândul fetelor să le cunoască pe ispitele alături de care partenerii lor se vor distra în Thailanda. Denisa, în lacrimi, a spus că își regretă decizia de a se despărți de Adrian, crezând că imaginile pe care le-a văzut au fost trucate.

„Poate că am înțeles eu greșit, m-am pripit și am luat o decizie pe care acum o regret. Am o speranță că am înțeles eu greșit”, a spus Denisa.

Teodora a simțit nevoia să intervină: „Nu am făcut-o cu răutate, dar mai există și variante.”

Abia ajuns în cameră, Adrian i se destăinuie lui Costas. El încearcă să caute o explicație pentru comportamentul lui din prima seară petrecută în compania Mariei.

„Simțeam nevoia să o fac. Ce-i cu mine? Am înnebunit? Probabil, monotonia. Facem aceleași chestii și nu e nimic nou”, i-a spus Adrian lui Costas.

După evenimentele din al treilea sezon „Insula iubirii”, Diana a trecut prin momente grele. Singură, fără bani, ea a căzut în patima alcoolului. „Salvatorul” ei a fost Aurel.

„Eu am avut o problemă mare după ce am fost în emisiune anul trecut”, a început să povestească Diana.

Lovindu-se de greutăți, a încercat să-și asigure traiul pe căile pe care le știa cel mai bine. În lipsa unui partener potrivit, s-a refugiat într-un viciu: alcoolul.

„Nu trecea nicio zi fără să nu beau alcool. Eram numai la petreceri, la cluburi, beată mereu.”

Zvonurile circulă repede. Maria a aflat că Aurel s-a lăudat că a avut o relație sexuală cu ea. Ispita este hotărâtă să îi ceară explicații iubitului Dianei.

„S-a întâmplat să ajungă la urechile mele niște vorbe spuse de Aurel, care nu ar fi fost niciodată, în viața asta, adevărate. S-a lăudat și a spus că eu aș fi avut o relație sexuală cu el. Când, vreodată în viața asta, m-aș fi uitat eu la Aurel, în afară de prietenește?! Mai penibil de atât nu poți să fii.”

Discuția aprinsă dintre Maria și Aurel nu a trecut neobservată. Momentul i-a cauzat Danei o criză de gelozie, ispita interzicându-i concurentului să mai vorbească cu roșcata.

Fetele au parte de primul Bonfire. Prima care primește imagini cu iubitul ei este Diana. Aurel și-a început seara acordându-i toată atenția Danei și a început petrecerea cu un entuziasm nemaiîntâlnit pe insula băieților.

„Eu și Aurel avem un anunț de făcut! S-a format primul cuplu pe insulă”, a anunțat Dana.

Denisa a primit o lecție grea de la insulă. Înainte de Bonfire, ea spunea că încă mai speră că imaginile pe care le-a văzut nu erau adevărate. La ceremonia focului, a auzit tot ce a declarat Adrian la testimoniale despre Maria și despre relația lor. Denisa a privit și a ascultat, lacrimile brăzdându-i obrajii.

A luat o decizie matură, cu implicații pe termen lung. Prima brățară de cuplu a fost tăiată, flăcările distrugând simbolul cuplului format din Denisa și Adrian.