Insula iubirii 2019, „ţigara de după” se lasă cu scandal: „De ce ai spus asta despre mine?”

Maria și Aurel au intrat în conflict pe ”Insula Iubirii” după ce el a răspândit zvonuri despre relaţia intimă dintre ei la Insula Iubirii. 

RomaniaTV.net
13 mai 2019, 12:05
Insula iubirii 2019, „ţigara de după” se lasă cu scandal: „De ce ai spus asta despre mine?”

INSULA IUBIRII 2019: Prezența pe insulă a cuplului Aurel şi Diana și a ispitelor cu care cei doi au picat deja testul în urmă cu un an generează, indiferent de situaţia în care cei implicaţi interacţionează, tensiune şi o stare la limita conflictului. Se va întâmpla şi în această seară când, în loc să se bucure de activitatea pusă la cale de insulă pentru a se relaxa, o ieşire cu jetsky-urile, Aurel nu face decât să-și concentreze atenția asupra Mariei.

INSULA IUBIRII 2019. Au cedat pasiunii imediat după miezul nopţii, credeau că sunt camerele oprite VIDEO

Dacă pentru restul bărbaţilor aflaţi pe insulă, activitatea a presupus adrenalină şi entuziasm necenzurat, pentru Aurel, toate acestea s-au transformat treptat în agitaţie. O agitaţie pe care nu a reuşit să şi-o ascundã în faţa camerei şi care are ca sursă principală subiectul atenţiei lui – femeia pentru care în urmă cu un an, în acelaşi loc, dezvoltase o pasiune fulgerãtoare, pâna în pragul îndrăgostirii, dar care acum se află în centrul atenţiei unui alt bărbat. 

De cealaltă parte, Maria, căci despre ea este vorba, conştientă că zvonul lansat de Aurel, şi anume că între ei doi ar fi existat relaţii intime, îi atacă atât onoarea, cât şi credibilitatea, doreşte sã clarifice problemele dintre ei, mai ales că Aurel începe să dea deja primele semne de invidie la adresa lui Adrian. ”Adică eu mă duc să îți iau ţie o sută de trandafiri, n-am luat nimănui în viața mea aşa, şi tu pleci? Îi va reproşa Aurel Mariei, însã aceasta nu se va sfii să lămurească lucrurile: ”De ce ai spus lucrul ăsta despre mine?”.

Cum îşi va justifica Aurel zvonul pe care l-a propagat timp de un an, aventura de care nu a avut parte, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzatã în aceastã seară, de la 20:00, la Antena 1.

Insula Iubirii mai 2019. După ce s-a arătat încântată că nicio alarmă nu a fost despre iubitul ei, pe care îl consideră „un bărbat calculat, care nu va pica în ispită”, Geanina a mărturisit că nu are acces la telefonul lui, dar speră ca participarea în cadrul acestei competiții să fie de bun augur, pentru ca iubitul ei să o ceară de soție.

„Promite acum. Dacă sunt cuminte, mă iei de soție?”, a întrebat Geanina, care a fost completată de mama ei: „A promis în fața întregii țări. Trebuie să-ți ia inel.”, a spus femeia înainte ca cei doi să plece în Thailanda.

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. De asemenea, Costas a avut parte de prima întâlnire cu ispita Nicoleta, însă acesta nu a părut deloc încântat, întrucât a „încercat să nu dea satisfacții”.

Insula iubirii 2019: „Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019.  ”Stai departe de mine. Nu vreau să se interpreteze greșit. Am o relație”, i-a spus el Nicoletei, care a spus că ”va insista”. 

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019.  O situație nemaiîntâlnită la Insula Iubirii a avut loc acum, în cel de-al treilea episod al competiției, întrucât Costas a refuzat să doarmă în același pat cu ispita Nicoleta.   De asemenea, în centrul atenției a fost și Teodora, care a petrecut timp cu ispita Mircea, de care s-a apropiat mult și, mai mult de atât, i-a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei. 

Eusebiu s-a bucurat, săptămâna trecută, de o reprezentație de striptease din partea ispitei Bianca, iar în cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, el a recunoscut că și-ar dori ca aceasta să repete acest moment. ”Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”, a spus el.

De asemenea, Aurel a făcut senzație în cadrul acestui show, întrucât și-a îndeplinit dorința de a petrece timp în companiei ispitei Dana pe care a și sărutat-o. Spre deosebire de sezonul în care a mai participat, el și-a asumat faptele: „Am picat în ispită, frate. N-am ce să fac.”, a mai spus el.

Adrian a mărturisit, la începutul competiției că nu va pica în ispită, însă a picat din primele 24 de ore și a recunoscut asta: „Am rezistat vreo 23 de ore și jumătate, iar jumătatea cealaltă a fost fatală. Nu credeam că o să-mi vină să o iau de mână. E o femeie frumoasă, nu am mai stat în pat cu o femeie atât de frumoasă în pat.”, a spus el.

 
 

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. De asemenea, Costas, care a dormit pe jos ca să nu pice în ispită, și-a mărturisit dragostea pentru iubita lui, fiecare răspuns fiind gândit înainte.

Nu s-a mai putut abține! Adrian, sărut pasional cu Maria: ”Renunț la Denisa. Aș fi în stare să fac amor acum!” 

A mărturisit, la începutul competiției, că nu va pica în ispită, însă Adrian a petrecut momente incredibile alături de ispita Maria, de care s-a apropiat foarte mult.

A sărutat-o în timpul nopții, dar Maria l-a refuzat elegant, însă dimineața Adrian a luat o decizie drastică și, după ce a luat micul dejun, a sărutat-o direct

”Nu cred.”, a spus el după ce a sărutat-o, în timp ce Maria l-a întrebat ”Ce a fost asta?”

Ba mai mult, el a mărturisit că a căzut în ispită și este capabil chiar să facă amor: ”Renunț la Denisa. Tu vrei? Eu da, aș fi în stare!” 

”Am rezistat vreo 23 de ore și jumătate, iar jumătatea cealaltă a fost fatală. Nu credeam că o să-mi vină să o iau de mână. E o femeie frumoasă, nu am mai stat în pat cu o femeie atât de frumoasă în pat.”, a spus el.