INSULA IUBIRII. Imagini interzise la Insula Iubirii! Doi concurenţi au uitat de camerele de filmat VIDEO

Nico și Cătălin au avut o discuție aprinsă despre tot ce s-a întâmplat în Thailanda. Episodul de luni, 7 august, de la ora 20:30 la Antena 1 a adus pe ”Insula iubirii" multă tristețe, dar și întâlniri controversate.

08 aug. 2017, 14:17
INSULA IUBIRII. Imagini interzise la Insula Iubirii! Doi concurenţi au uitat de camerele de filmat VIDEO

INSULA IUIBIRII. Telespectatorii care au urmărit luni seară Insula Iubirii la Antena 1, au avut parte de imagini interzise. Doi concurenți au uitat de camerele de filmat și au dat frâu pasiunii.

INSULA IUIBIRII. Cătălin și ispita Nicoleta au trecut la fapte. Cei doi îndrăgostiți au petrecut câteva clipe fierbinți. Fosta iubită a concurentului este în lacrimi.

Unul dintre cele mai solide cupluri de la “Insula Iubirii”, Cătălin și Nicoleta s-au despărțit în emisiune, după ce tânărul a căzut în ispită și și-a înșelat iubita cu ispita, o altă Nicoleta.

După 10 ani de prietenie și 2 de relație, Cătălin a căzut în ispită la doar 4 zile de la sosirea în Thailanda. A mărturisit apoi că s-a îndrăgostit la prima vedere, și-a cerut scuze iubitei și a declarat că și-ar dori să rămână împreună cu ispita Nicoleta “o viață”, dacă ar fi posibil.

NSULA IUBIRII.  Cuplurile celui de-al treilea sezon al emisiunii s-au apropiat de confruntările finale și de cele 24 de ore alături cu foștii parteneri, după mai bine de 20 de zile petrecute în Thailanda.

INSULA IUBIRII. Concurenții s-au despărțit de ispite, moment care a adus multă emoție și lacrimi de ambele părți.

INSULA IUBIRII. ”Nu m-am uitat cu ochii, cu inima m-am uitat la Maria”, a declarat Aurel, cu gândul la ispita care i-a cucerit inima.

INSULA IUBIRII. Celălalt concurent îndrăgostit de ispită, Cătălin, a primit un cadou de la Nicoleta și confirmarea că vor continua relația și în țară, ocazie cu care el a înregistrat un mesaj pentru familia ei, în care s-a prezentat și și-a declarat intențiile serioase pe care le are cu femeia cunoscută pe ”Insula iubirii”.

INSULA IUBIRII. Și pe insula fetelor despărțirea de ispite a fost grea. Bianca și-a pus la punct strategia de a-l părăsi pe Liviu, dar vorbește relaxată despre momentele fierbinți pe care le-a trăit cu Sorin și care vor fi văzute de foarte multă lume, spunând că ”eu îmi asum tot ce am făcut”.

INSULA IUBIRII. Nico a spus că pentru ea doare din ce în ce mai mult, iar în așteptarea întâlnirii cu Cătălin, și-a informat familia că va veni acasă și se va muta cu ei, întrucât ispita va sta cu Cătălin.

INSULA IUBIRII. Diana a fost supărată pe ea însăși, făcându-și griji pentru relația ei cu Andy, mai ales că în ultimul timp cei doi nu au mai fost așa apropiați.