CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Mirela a avut parte de o noapte romantică. Ce surpriză a găsit în dormitor

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. A mai rămas doar un episod din show-ul de la Antena 1, iar toată lumea este curioasă care va fi deznodământul. Mirela de la Insula iubirii a avut parte de o noapte romantică, iar surpriza pe care a găsit-o în dormitor a lăsat-o fără cuvinte.

05 dec. 2018, 12:58
CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Mirela a avut parte de o noapte romantică. Ce surpriză a găsit în dormitor

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. S-a îndrăgostit fără să vrea de Mircea, însă în sufletul ei era tot Ionuț Gojman, scrie viva.ro. Mirela de la Insula iubirii a fost sinceră și a făcut exact ce simte pe tot parcursul emisiunii. Concurenta ar fi vrut să se întoarcă în brațele iubitului, însă acesta a respins-o. Deocamdată, nu se știe dacă Mirela și Ionuț au rămas împreună, deși din unele imagini postate de cei doi asta reiese.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Mirela şi Ionuţ, din nou împreună. Scene de amor în dormitor. „Mi-am dat seama cât de mult de iubesc…”

Acum, se pare că Mirela de la Insula iubirii are parte de nopți romantice, iar surpriza pe care găsit-o în dormitor. Toată camera concurentei a fost umplută cu flori și petale de trandafiri. Mirela de la Insula iubirii a fost atât de impresionată de gestul făcut pentru ea încât a postat filmulețul pe rețelele de socializare.

După ce a fost respinsă de Ionuț Gojman, Mirela de la Insula iubirii își explică disperarea
‘Dupa o noapte in care am citit si m-am lasat afectata de cuvintele unora dintre voi, am decis sa clarific niste lucruri cu voi. Eu cand am spus ca atunci cand iubesc un om il iubesc cu toata fiinta mea, asa este. Nu, nu am vrut sa ii intorc cuvintele lui Ionut la bonfire, pentru ca asa sunt eu, nu imi place sa ma cert, mai ales cand o tara intreaga va vedea imaginile. Si nu, nu am putut sterge relatia mea cu Ionut in cateva minute, pentru ca la mijloc au fost sentimente puternice, cel putin din partea mea. Am zis ca voi fi mai puternica, ca voi fi o alta Mirela, dar nu s-a intamplat peste noapte. A fost un proces natural, in care sentimentele mele au avut nevoie de timp sa se adapteze noului curs. Da, puteam sa ma folosesc de Mircea sa trec peste mai usor, dar nu asa sunt eu. Nu sunt falsa si niciodata nu voi fi. Ce ati vazut aseara ati vazut-o pe Mirela la inceputul schimbarii ei, ati vazut o Mirela care inca era confuza de lucrurile ce i s-au intamplat. Incercati sa treceti fiecare actiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cat de repede ati fi trecut peste o relatie in care ati iubit din tot sufletul, chiar daca ati fost raniti?’, a fost mesajul transmis de Mirela de la Insula iubirii.