INSULA IUBIRII: Noi imagini HOT surprinse de camere: „Avem o relaţie nebună”

INSULA IUBIRII: Deea decide să își deschidă inima și să spună adevărul despre relația ei cu Tomiță, ispita masculină.

12 iun. 2015, 16:13

INSULA IUBIRII: „Între noi doi s-a format deja o relație, una nebună” a spus concurenta. Aceasta a menționat că se simte foarte bine și că se simte foarte relaxată.

Tânăra se pare că a uitat complet de iubitul ei Cristi. Cei doi devin tot mai des protagoniștii unor scene de-a dreptul fierbinți. Nici Cristi nu se lasă cuprins de durere, ci se consolează în compania Anei.

INSULA IUBIRII. Astea sunt FORMELE FIERBINŢI atinse de Bogdan şi râvnite de Matei GALERIE FOTO

A renunțat la relația pe care o avea de patru ani pentru că s-a simțit atrasă de Tomi, dar duminică, de la 20:30, atunci când Antena 1 difuzează o nouă ediție a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, Deea își dă seama că noua ei relație nu este tocmai roz.

Afectată de faptul că Tomi îi acordă atenție Alinei, cea venită în locul Petrei, Deea are o răbufnire și îi reproșează ispitei că s-a schimbat și că joacă un rol. „Mă simt dată la o parte. Probabil am intrat într-un fel de melancolie și depresie pentru că a fost multă tensiune acumulată. Am simțit nevoia să mă descarc cumva”, declară Deea. „Lui nu îi convine că eu nu îl cred. I-am spus de foarte multe ori că am impresia că joacă un rol”, continuă frumoasa concurentă.

Tomi nu rămâne însă indiferent atunci când află că noua lui iubită crede că singurul lui scop a fost acela de a o cuceri. „Ar trebui să te gândești mai bine că ceea ce îmi spui mă afectează într-un fel sau altul. Nu am venit aici să mă joc”, îi răspunde el.

Citeşte şi Insula iubirii: Infidela Deea, sex în baie cu Tomi. Colega ei, subjugată de ispită: „Poţi sa vii…”

INSULA IUBIRII: Fiecare poate schimba oricând partenerul de sex

Ana Vengher şi-a dorit să sucească minţile bărbaţilor de la „Insula Iubirii” şi s-a apropiat foarte mult de Cristi, concurentul care a fost înşelat de partenera sa de patru ani.

Întrebată ce părere are despre situaţia în care a fost pus Cristi, aceasta a mărturisit că regretă ce s-a întâmplat, pentru că „indiferent de problemele din cuplu, nu merita asta”. 

În ceea ce priveşte atitudinea Deei, ea a spus franc, că „nu este în măsură să judece, pentru că oricum are o atitudine destul de nonşalantă şi pare foarte împacată cu decizia luată”!