Întâlnire cu un milionar: Secretele agenţiei de matrimoniale pentru bărbăţii cu bani

Un antreprenor aratos in varsta de 40 de ani isi cauta o partenera sanatoasa, sincera si cu picioarele pe pamant pentru o relatie serioasa. Daca iei in calcul si faptul ca a devenit milionar pe cont propriu, ai crede ca isi poate gasi oricand pe cineva. Cu toate acestea, Mike Milionarul (barbatul nu a dorit ca identitatea sa ii fie dezvaluita), nu este tocmai norocos in dragoste.

25 sept. 2014, 09:06
Întâlnire cu un milionar: Secretele agenţiei de matrimoniale pentru bărbăţii cu bani

La fel ca multi alti milionari, Mike a apelat la o agentie specializata, dedicata identificarii de partenere potrivite pentru cei bogati.

„E dificil sa iti gasesti timp pentru intalniri cand esti atat de ocupat. Intalnirile online nu sunt o solutie, din propria experienta, asa ca apeland la o agentie precum Clubul Milionrilor ai sansa de a gasi pe cineva special, croit parca pentru tine”.

Desi Mike si camarazii sai sunt obisnuiti cu luxul, barbatul nu crede ca are nevoie de o partenera cu un cont similar in banca.

„Exista o multime de alti factori care sunt mai importanti decat situatia financiara a partenerei. Nu ar trebui sa conteze daca partenerul este cel care ti se potriveste.”

Asadar, daca teoria fondatorului Clubului Milionarilor, Tracey Langdon, este corecta – si ar trebui sa fie, avand in vedere ca faciliteaza intalniri pentru milionari de 7 ani – atunci partenera potrivita pentru Mike ar trebui sa indeplineasca o serie de criterii.

Tracey spune ca au noroc femeile care sunt incredibil de atragatoare sau extrem de bogate. Desi fiecare client e unic, specialistul spune ca atunci cand vor sa isi gaseasca o partenera, milionarii se impart in doua categorii.

CITESTE MAI MULT PE FEMINIS.RO.