ÎNTÂLNIRE de gradul ZERO. Bianca Drăguşanu a dat nas în nas cu Cristea la un eveniment VIDEO

Bianca Drăguşanu şi fostul său iubit, fotbalistul Adrian Cristea, au dat nas în nas la un eveniment monden. Cei doi s-au evitat toată seara şi au evitat să vorbească prea mult unul despre altul, mai ales că Bianca era la braţul viitorului său soţ, Victor Slav.

13 iun. 2013, 08:17

Bianca Drăguşanu şi Andrei Cristea s-au văzut pentru prima dată după despărţire la un eveniment monden, dar s-au ignorat complet. Bianca a păşit zâmbitoare la braţului actulului său iubit, Victor Slav, şi nu i-a dat nici cea mai mică atenţie lui Cristea, cu toate că acesta a luat loc la o masă învecinată.

adrian vs cristea

Adrian Cristea a venit fără parteneră la eveniment şi de cum a intrat a aflat că Bianca este şi ea în sală, alături de Victor Slav.

cristea

Întrebaţi de reporterii Romania TV dacă mai există vreo cale de împăcare cei doi au negat, zâmbind timid.

„Îi urez casă de piatră şi sper să aibă puterea să fie fericită”, i-a urat Adrian Cristea Biancăi. Fotbalistul a menţionat că nu este adevărat că ar fi încercat să o recucerească.

Deşi a încercat să pară indiferentă, Bianca s-a fâstâcit când a venit vorba de o posibilă împăcare cu „Prinţul” Cristea.

„Prezentul meu se numeşte Victor Slav. El e iubitul meu, viitorul meu soţ şi nu am de ce să vorbesc despre alte persoane. Asta înseamnă că orice ar face Adi Cristea nu e cale de întoarcere”, a declarat Bianca Draguşanu.
 
Bianca

La eveniment Victor Slav a fost desemnat de o revistă cel mai sexy bărbat din 2012, în aplauzele lui Adrian Cristea.

cristea aplauda

 

CITESTE SI Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc în afara ţării. Află ce destinaţie au ales