Întâlnire de gradul zero! Gigi Becali i-a dat bani lui „Michael Jackson”. Latifundiarul din Pipera impresionat de un nevoiaș costumat în „Regele muzicii pop” VIDEO

Gigi Becali a fost protagonistul unui moment care a făcut senzație, atunci când a dat bani unui nevoiaș costumat în Michael Jackson, care venise alături de alți oameni necăjiți ca să ceară ajutor.

05 iul. 2021, 16:23
Întâlnire de gradul zero! Gigi Becali i-a dat bani lui „Michael Jackson”. Latifundiarul din Pipera impresionat de un nevoiaș costumat în „Regele muzicii pop” VIDEO

Gigi Becali și-a demonstrat din nou instinctele creștine, când a împărțit bani la aproximativ 20 de oameni nevoiași, care veniseră în fața palatului din Pipera, ca să ceară ajutorul latifundiarului. Miliardarul s-a prezentat în fața oamenilor necăjiți îmbrăcat simplu, cu toate acestea a existat un personaj care a ieșit în evidență din mulțimea celor veniți să primească un ajutor financiar din partea lui Becali.

Patronul FCSB a remarcat că printre cei aflați în fața casei sale era și o persoană care venise costumată în Regele muzicii Pop, Michael Jackson, care a murit urmă cu 12 ani, înainte să susțină ultimul său turneu din carieră. Gigi Becali s- a arătat foarte impresionat de prezența „Regelui muzicii pop”, așa că i-a dat o sumă de bani și l-a salutat în semn de admirație.

Întâmplarea a avut loc după ce miliardarul a ieșit dintr-o bancă, cu o pungă de hârtie la subraț în care se aflau mulți bani. Latifundiarul din  Pipera nu s-a sfiit să împartă teancul de bacnote cu oamenii nevoiași, relatează Prosport.

Averea lui Gigi Becali a înflorit în plină pandemie

Pandemia de coronavirus nu a reprezentat un punct de cotitură pentru averea lui Gigi Becali, ba din contră. Patronul FCSB a dat lovitura în afaceri prin vânzarea terenurilor la un preț mare. Și din fotbal Gigi Becali a câștigat peste 10 milioane de euro în plină pandemie.

„Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte de pandemie.

Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (n.r. – euro) bani cash. Omul nu ține cont de pandemie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Si el mi-a dat mie și a zis bă, îți dau tie să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău”, a spus Gigi Becali la Antena 3.