Întâlnire de gradul ZERO. Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, pe aceeaşi scenă. Vezi cum s-au comportat VIDEO

Festivalul Castanelor de la Baia Mare a prilejuit un moment inedit în ultimii ani: Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică junior, odată soţ şi soţie, s-au aflat pe aceeaşi scenă, vedeta TV prezentându-l pe artist într-un mod neaşteptat.

RomaniaTV.net
30 sept. 2013, 09:02
Întâlnire de gradul ZERO. Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, pe aceeaşi scenă. Vezi cum s-au comportat VIDEO

Cap de afiş duminică seară la Festivalul Castanelor, Ştefan Bănică a fost prezentat chiar de fosta sa soţie, Mihaela Rădulescu. Cum o serie de probleme tehnice au întârziat recitalul artistului, Mihaela a vorbit vreme îndelungată despre el.

„Am aflat că strigăm degeaba pentru că s-a stricat ceva. Bass-ul, cum ar veni, dar se repară. Sau se cumpără altul. (…) Astă seară îmi va face mare plăcere să reascult un artist pe care îl ştiam pe de rost odată, Ştefan Bănică Jr.”, a anunţat Mihaela Rădulescu, însă nici de această dată recitalul nu a putut începe.

Vedeta a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul ei soţ: „E un artist complet, un artist care cântă foarte bine, care creează. Îmi face mare plăcere să îl prezint mai ales că nu am mai apucat de mult să fac treaba asta”, a mai spus Mihaela.

Abia după 20 de minute de la primul anunţ Ştefan Bănică junior a putut urca pe scenă, fiind primit cu căldură de public.

Pe aceeaşi scenă, Mihaela Rădulescu a avut o surpriză şi de la primarul Cătălin Cherecheş, care i-a adus un buchet de flori şi i-a mărturisit vedetei că este „îndrăgostit de ea”. „Să ştii că eu nu aş fi zis treaba asta, că o să o încurci rău de la presă. Rău de tot. De câte ori spun cuiva te iubesc, pac!, e iubitul meu”, i-a spus Mihaela Rădulescu primarului băimărean.